naar top
Menu
Logo Print

Theuma krijgt stevige duw in de rug

Verse energie en elan in leiding van Theuma
magazine

Theuma, vooraanstaand fabrikant van binnendeursystemen en kozijnen met een vestiging in Bekkevoort, heeft een management buy-out voltooid. Parallel daaraan heeft het investeringsfonds M80 een kapitaalinvestering in Theuma gedaan. De beide elementen moeten zorgen voor een stevige duw in de rug richting ontwikkeling. Theuma zal zich verder ontwikkelen op de bestaande markten in België en Nederland, met als doel het best gekende merk te worden met de positie van marktleider op het gebied van binnendeursystemen voor de woning- en appartementsbouw.
Frank Abbeel van Theuma: “Het nieuwe management van Theuma stelt zich ambitieuze doelen en ziet de realisering daarvan dankzij de investering door M80 met veel vertrouwen en enthousiasme tegemoet. Wij kunnen voortbouwen op een ijzersterke basis en reputatie voor eenvoudig en snel te monteren binnendeursystemen en bijbehorende kozijnen, die dankzij hun volledige afwerking voor minder kosten en zorgen voor onze afnemers zorgen.”
Peter Maenhout, CEO bij M80: “Door haar leidende marktpositie en productie-expertise vormt Theuma een zeer aantrekkelijke investeringsopportuniteit voor M80. De regelgever stelt steeds hogere kwaliteitseisen aan de deurenmarkt en Theuma is bijzonder goedgeplaatst om een leidende rol in deze ontwikkelingen te spelen.”

THEUMA

THEUMA

+3213351200
-