naar top
Menu
Logo Print

Reynaers Aluminium pakt uit met digitale product configurator

Reynaers pakt uit met primeur in de ramenbranche
magazine

Reynaers Aluminium biedt tienduizenden combinaties van profielen, hun afwerking, opties en kleuren voor aluminium ramen en deuren. Het is dan ook uitgesloten om al deze mogelijkheden te tonen in een klassieke showroom. Reynaers tilt daarom de beleving van aluminium ramen en deuren in de inspiratiefase van een bouwproject naar een hoger niveau en lanceert op Batibouw 2018 een innovatieve product configurator. Reynaers maakt het zo mogelijk om alle keuzemogelijkheden voor aluminium ramen en deuren te visualiseren in een virtuele realiteit. Dit heeft een architecturale meerwaarde voor (ver)bouwers die voortaan veel concreter kunnen zien wat de impact is van hun keuze van ramen en deuren op het uitzicht en de stijl van hun woning. Dankzij de configurator kan men namelijk alle opties overwegen, evalueren en verfijnen. De toepassing wordt gelanceerd op Batibouw en wordt ter beschikking gesteld van elke Reynaers vakman die het volledige Reynaers gamma in zijn showroom wil demonstreren.

REYNAERS ALUMINIUM

REYNAERS ALUMINIUM

OUDE LIERSEBAAN 266
2570 DUFFEL
+3215308500
+3215308600
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

 Reynaers Aluminium is een toonaangevende Europese specialist in het ontwikkelen en in de markt zetten van innovatieve en duurzame aluminium toepassingen. Die worden gebruikt voor de constructie van ramen, deuren, gevelsystemen, schuifdeuren, zonweringen en veranda’s. Reynaers laat zich bij dit proces leiden door energie-efficiëntie en de verantwoordelijkheid voor het milieu.

Onze kwalitatieve systemen voldoen aan de strengste eisen op vlak van comfort, veiligheid, architecturaal ontwerp en energie-efficiëntie. Naast een leverancier is Reynaers ook een waardevolle partner voor architecten, fabrikanten, installateurs, projectontwikkelaars, investeerders en eindgebruikers.

De Reynaers Campus bundelt het Experience Centre, Training Centre, Automation Centre en het Technology Centre om een perfecte mix te kunnen creëren van knowhow, kwaliteit, innovatie en geoptimaliseerde productietechnologieën. De Experience room overstijgt ruim het klassieke showroom concept. Je ziet en voelt er uiteraard de raam-, deur- en gevelelementen maar het zijn tal van inspirerende digitale toepassingen die de beleving compleet maken. Voor een exclusieve meeslepende ervaring kan je een bezoek aan AVALON boeken, waar je toekomstige gebouwen kan verkennen in Virtual Reality.

Reynaers Aluminium werd opgericht in 1965 en telt vandaag 1900 werknemers in meer dan 40 landen wereldwijd. Reynaers exporteert naar meer dan 70 landen op 5 continenten. Het bedrijf heeft zijn hoofdkwartier in Duffel.

Producten & Diensten