naar top
Menu
Logo Print

Fotowedstrijd PEFC

Leg de schoonheid van onze bossen vast op de gevoelige plaat en win
magazine

PEFC organiseert de tweede editie van de grote fotowedstrijd Experience Forests, Experience PEFC. Met de wedstrijd willen PEFC-organisaties uit meer dan 20 landen het duurzaam bosbeheer promoten en sensibiliseren voor een meer verantwoord aankoopgedrag van hout en papier. De opdracht is eenvoudig: breng de bossen in beeld en toon wat ze voor je betekenen. Het thema is bewust ruim gekozen en kan dus zowel boslandschappen, bomen, dieren, bloemen enz. omvatten, maar even goed producten afkomstig uit bossen, zoals architecturale huzarenstukjes in hout of papieren kunstwerken.
Deelnemen kan nog tot 5 juni (de Internationale Dag van het Milieu) door de foto te posten op Instagram onder de hashtag #experienceforestscontest2018, gevolgd door @pefcbelgium. Deelnemers dienen ook @pefcbelgium te volgen op Instagram. De winnaars maken kans op een ontdekkingsweekend in de Ardennen, een jaarabonnement op het tijdschrift National Geographic of het Mölkky outdoor spel. Daarnaast worden ook 12 foto’s gekozen voor een kalender van de KBBM (Koninklijke Belgische Bosbouwmaatschappij).
Alle info over de wedstrijd is te vinden op www.pefc.photo. De Belgische winnaars worden ten laatste op 16 juni bekendgemaakt.

PEFC BELGIUM

PEFC BELGIUM

+3222275652
+3222234275