naar top
Menu
Logo Print

Lancering derde editie Bouwroute

Bouwbedrijven uit Klein-Brabant kunnen zichzelf opnieuw in de kijker zetten
magazine

Op 24 oktober heeft Bouwunie Klein-Brabant de derde editie van de Bouwroute gelanceerd. Zo’n 50 lokale bouwbedrijven zullen in het weekend van 16 en 17 maart 2019 hun deuren wijd openzetten. De inwoners van Klein-Brabant krijgen hierdoor de kans om in één weekend zoveel mogelijk aannemers te ontmoeten en op zoek te gaan naar de ideale vakman voor al hun (ver)bouwplannen. Op die manier zal de verbouwkoorts in de regio stijgen.
Tijdens het lanceringsevent overtuigde voorzitter Francis Lauwers de 75 aanwezige bedrijven waarom de Bouwroute het ideale moment is om naar buiten te komen: “De bouwsector is van oudsher niet gewoon om zichzelf in the picture te zetten maar heeft wel alles in huis om trots en fier op te zijn.” De Bouwroute wil zelfstandigen en kmo’s uit de sector motiveren om hun vakmanschap te tonen. En ondersteunt hen zowel op promotioneel als op logistiek vlak met een uitgekiend communicatieplan. Na afloop van de avond werd er alvast nagedacht hoe de lokale aannemer optimaal kan worden gepromoot.

Indien u wil deelnemen of meer informatie wenst, kan u surfen naar de website van de bouwroute; of u kan contact opnemen met Jo Kusseneers, coördinator Bouwunie.

BOUWUNIE

BOUWUNIE

+3225881100
+3222530745