naar top
Menu
Logo Print

TECHNISCHE ONDERSTEUNING DANKZIJ NIEUWE WEBSHOP

Jowat bevoorraadt en ondersteunt de Belgische schrijnwerker

Het Duitse bedrijf Jowat dat dit jaar zijn 100e verjaardag viert en al meer dan 40 jaar Jowat kleefstoffen op de Belgische markt levert, wil zijn positie nog versterken. De introductie van een eigen webshop waarop u eenvoudig uw Jowat kleefstoffen kan aankopen, moet een nieuwe markt openen. Hierbij neemt Jowat de volledige ketting zelf in handen, vanaf de productie van de lijmen tot de verwerking bij de eindklant en alles daartussen.

jowat 100 jaar100 JAAR ERVARING

Jowat, met hoofdzetel in het Duitse Detmold, heeft al 100 jaar ervaring in de industriële lijmen, voornamelijk voor de houtmarkt. In een eeuw tijd is het een wereldwijde firma geworden – naast twee fabrieken in Duitsland is het bedrijf ook aanwezig in Zwitserland, de VS, Maleisië en Australië – die ongeveer 1.200 mensen tewerkstelt. Jowat blijft echter trouw aan zijn roots, want het familiebedrijf is nog steeds in dezelfde handen.

650 LIJMTYPES

In totaal biedt Jowat een 650-tal lijmtypes aan. Voor de houtmarkt zijn dat onder andere witte houtlijmen (van D2-, D3- en D4-kwaliteit); een- en tweecomponenten polyurethaanlijmen; oplosmiddel en contactlijmen.

De belangrijkste producten zijn de smeltlijmen (ook wel hotmelts genoemd) voor kantverlijming. In België wordt er in veel gevallen met een smeltlijm op basis van polyurethaan (PUR) gewerkt. Dat maakt het immers mogelijk om een nulvoeg te creëren.

Het verlijmen van kantenband met PUR-hotmelt vereist enkele vaardigheden. Die begeleiding en ondersteuning neemt Jowat graag op zich. Om dat proces nu nog vlotter te laten verlopen, werd een speciale webshop ontwikkeld.

WEBSHOP

website jowat
Op de website van Jowat wordt u uitgenodigd om de webshop te bezoeken

Voor wie?

Iedere gebruiker van lijmen (kantenlijm, witte houtlijm, contactlijm …) kan op de Jowat Webshop terecht voor het bestellen van zijn producten. Via deze weg is het voortaan mogelijk om kleine en grotere hoeveelheden rechtstreeks bij Jowat aan te kopen.

Unieke ondersteuning

Op de eenvoudig navigeerbare webshop kan u in enkele clicks het juiste product terugvinden samen met de nodige technische informatie. Heeft u nadien nog vragen of opmerkingen omtrent het gebruik van deze lijmen, dan kan u steeds terecht bij de technisch adviseurs van Jowat. Hun contactgegevens staan eveneens op het platform vermeld. Via deze webshop hebt u dus toegang tot het totaalpakket van Jowat, kwalitatieve producten en een profes­sionele begeleiding.

riepeRiepe

Tevens verdeelt Jowat de originele reinigingsmiddelen van Riepe. Deze producten zorgen voor een perfect zuivere afwerking van uw kantenbandverlijming.

Overtuigd?

Bent u helemaal overtuigd? Surf dan snel naar www.jowat.nl, waar u op de homepagina meteen wordt uitgenodigd om de webshop te bezoeken. Nadat u zich heeft aangemeld met uw e-mailadres, kan u probleemloos alle productinfo bekijken en technische ondersteuning aanvragen.

JOWAT NEDERLAND

JOWAT NEDERLAND

OOTMARSUMSEWEG 283
7666 NB FLERINGEN
+31541670629
-
www.jowat.nl