naar top
Menu
Logo Print

Glass Analytics voor Europa

Guardian Glass vervangt in Europa configurator door Glass Analytics
magazine

Guardian Glass in Europa heeft de veelgebruikte reeks webgebaseerde softwaretools van het bedrijf verbeterd. Glass Analytics is het nieuwe platform voor de analyse van glas- en beglazingssystemen ter vervanging van de Guardian Configurator, die gedeactiveerd is. Glass Analytics is enkel online te gebruiken en heeft een aantal berekenings- en visualisatietools, waaronder een uitgebreide configuratieanalyse, akoestische berekeningen, fotorealistische weergave, bouwinformatiemodellen (BIM), etc. Bij iedere stap van het ontwerp-, specificatie- en bouwproces geven de tools specifieke informatie over de esthetische en glasprestatiewaarden voor de juiste samenstelling van de beglazing volgens de projecteisen.
“Glass Analytics biedt geveloplossingen waarmee esthetische en functionele mogelijkheden verkend kunnen worden en aan complexe eisen op het vlak van energie, daglichttoetreding en akoestiek tegemoet kan worden gekomen. Het is onze visie om waarde te creëren voor onze klanten en deze nieuwe software zal daartoe bijdragen door hen de tools te bieden die ze nodig hebben om de hoogwaardige glascombinatie die het best bij hun volgende project past te begrijpen en te bepalen”, zegt Dimosthenis Liouris, directeur van het technisch adviescentrum van Guardian Glass in Europa.
De berekeningsmethode van de configuratie-editor Glass Analytics is door de aangemelde instantie KIWA gecertificeerd voor nauwkeurigheid volgens EN410 en EN673. De berekeningsgegevens zijn afkomstig van gecertificeerde waarden.

GUARDIAN EUROPE

GUARDIAN EUROPE

+352521111
+352510805