naar top
Menu
Logo Print

Knauf Discovery Days 2018

magazine

DONDERDAG 1 & VRIJDAG 2 FEBRUARI 2018 • BRUSSEL

Na een succesvolle eerste editie in 2016, kon een vervolg van de ‘Knauf Discovery Days’ niet uitblijven. En geen beter kader om onze nieuwigheden in binnen- en buitenafwerking voor te stellen, dan een eigen beurs waar beleving en interactie centraal staan. Hier kunnen we ook onze vernieuwende ideeën – innovatie is een belangrijke pijler voor Knauf – delen met alle spelers uit de bouwsector.

Op donderdag 1 en vrijdag 2 februari nodigen we je vriendelijk uit in de Wild Gallery (Gerijstraat 11, Vorst) voor een proefondervindelijke kennismaking en persoonlijke toelichting van onze nieuwe producten en diensten – van digitale tools over energie-efficiënte systemen voor binnen en buiten tot creatieve en akoestische plafonds.

De ‘Knauf Discovery Days’ zijn enkel toegankelijk voor professionals uit de bouwsector. Via gedetailleerde demonstraties, interactieve seminaries en persoonlijk advies deelt Knauf zijn expertise met zowel voorschrijvers als aannemers, groothandelaars en vakmensen.

De beurs is volledig gratis. Registreren kan via de website: www.knaufdiscovery.be

PROGRAMMA
• DONDERDAG 1 FEBRUARI 2018
10.00 - 21.00 u.: doorlopend Knauf Discovery Days met interactieve demonstraties met innoverende producten zoals droge dekvloeren, brandwerende pleisters en bestratingsmaterialen.
18.00 u.: ‘Room for Expression’, voordrachten over akoestische plafonds en designplafonds door het internationaal architectenkantoor Mecanoo (NL) en 3 Belgische toparchitecten.

• VRIJDAG 2 FEBRUARI 2018
10.00 - 18.00 u.: doorlopend Knauf Discovery Days.

INSCHRIJVEN
Graag een seintje of je erbij kan zijn via de website www.knaufdiscovery.be.

KNAUF

KNAUF

+3242738311
+3242738330