naar top
Menu
Logo Print

Produceer uw meubilair op professionele wijze met behulp van een CAD/CAM oplossing op maat, volgens uw behoefte en budget !

CBA beëindigt het tweede trimester 2019 met zeer goed nieuws voor onze meubelfabrikanten en interieurbedrijven…

Cabinet VisionBovenop de melding van de aankomende nieuwe versie 12, die vele nieuwigheden bevat, kunnen we vanaf heden  Cabinet Vision de CAD CAM meubel oplossing voor de vakman en de meubelindustrie, kasten- en interieurbouwers, aan nooit geziene verkoopsvoorwaarden aanbieden !

 

 

  • Een professionele versie voor het ontwerpen, becijferen, verkopen en produceren vanaf 1950€
  • Huur-aankoop : Een oplossing die u toelaat Cabinet Vision uit te testen mits betaling van een maandelijkse te bepalen huur, die terugbetaald wordt ingeval van aankoop, vanaf 78€/maand !
  • Gespreide aankoop van de software : betaal uw licentie aankoopbedrag in 3, 6 of 7 maanden* !
  • Gespreide aankoop van de software inclusief opleiding : betaal uw licentie aankoopbedrag met opleiding in 3, 6 of 7 maanden* !

*Opgelet, de optie aankoop op 7 maanden is slechts geldig gedurende de maand juni. Het project moet eindigen ten laatste eind december.

Hoe sneller uw aanvraag wordt ingediend, hoe langer de betalingstermijn wordt voor de afrekening van uw software…

=> Ik heb interesse in een vrijblijvende demonstratie met Cabinet Vision

U bent hartelijk welkom in ons nieuwe kantoor in Mechelen. Onze specialisten staan u graag vrijblijvend te woord en kunnen u alle versies demonstreren. Omdat we deze demo's graag persoonlijk aanbieden vragen wij u zeker een seintje te geven wanneer u wenst te komen. Een afspraak op uw bedrijf behoort natuurlijk ook altijd tot de mogelijkheden.

Vraag ons de volgende mogelijkheden voor een afspraak !

C.B.A. bvba
Kardinaal Mercierplein, 2
B-2800 - MECHELEN
Tel. : +32 (0)15/79.73.27

C.B.A

C.B.A

RUE DE LA CLEF 41/bte 11
4650 HERVE
+3287766164
+3287766165
www.cba.be