naar top
Menu
Logo Print

The Link: prototype van het kantoor van de toekomst

Aluprof voorziet gevels, raam- en deursystemen voor nieuw kantoorgebouw in Antwerpen
magazine

In Antwerpen wordt momenteel gebouwd aan The Link. Het complex werd ontworpen door Jaspers-Eyers en Architectuurbureau abv+. De totale oppervlakte bedraagt 26.000 m2 en is dankzij het E-peil van 40 vrijwel energieneutraal. Dat en een goede bereikbaarheid waren enkele van de prioriteiten van ontwikkelaar Ghelamco. Daarnaast heeft het complex een ondergrondse parkeergarage met meer dan 500 plaatsen en 16 laadpalen voor elektrische wagens. Er zijn ook overdekte fietsplaatsen, douches en lockers voorzien. Het gebouw krijgt een Office App die ervoor zorgt dat alle mogelijke diensten - van het reserveren van een vergaderzaal tot het huren van een fiets - direct per smartphone beschikbaar zijn.
The Link wordt gebouwd conform de hoogste comfort- en efficiƫntiestandaarden. Daarvoor zorgen o.a. de gevels, raam- en deursystemen van het complex, die geleverd werden door de Poolse raamproducent Aluprof. Er werd gekozen voor het MB-77HS hef/schuifdeur-systeem, het MB-70HI raam- en deursysteem en de gevelsystemen MB-SR50N HI+ en MB-SR50N EFEKT.
In het gebouw zal MeetDistrict zich vestigen wat nog meer individuele mogelijkheden zal bieden. Het kantoorgebouw heeft ook het BREEAM excellent certificaat. Hiermee verzekert The Link een significante verbetering van de productiviteit, de concentratie, het denkvermogen en de gezondheid van al wie er gaat werken. Dat door een excellente mix van akoestisch en thermisch comfort met een overvloed aan daglicht, een uitgekiende constructie en een inspirerend design waaronder een groene oase met waterpartijen.

ALUPROF

ALUPROF

UL. WARSZAWSKA 153
43-300 BIELSKO-BIALA
+48338195300
+48338220512