naar top
Menu
Logo Print

ALUPROF SKB Styroterm

ALUPROF wil verder uitbreiden in buitenland
magazine

Aluprof S.A., een van ‘s werelds vooraanstaande globale fabrikanten van aluminiumsystemen voor de bouwsector wil nu ook eindgebruikers aanspreken met innovatieve producten. De aftrap werd hiervoor gegeven op de BAU beurs in München afgelopen januari, met het revolutionaire rolluiksysteem SKB Styroterm. Deze rolluiken hebben een uitstekende energie efficiënte U-waarde van 0,40W/m².
Aluprof wordt ook buiten Polen steeds vaker als grote- en betrouwbare partner erkend. Deze ontwikkeling is zichtbaar in de groeiende exportcijfers. 40 % van Aluprof’s omzet is momenteel afkomstig uit export. De systemen voldoen aan de marktvraag en ondersteunen wereldwijd de realisatie van architectonische visies en projecten. Nog tot 3 maart zijn de producten van Aluprof te vinden op Batibouw, op de stands van diverse partners.
Over Aluprof S.A.
Aluprof S.A. is een van vooraanstaande globale fabrikanten van aluminiumsystemen voor de bouwsector en onderdeel van de groep Kety S.A. Het kwalitatief hoogwaardige assortiment omvat vensters, deuren, gevels, rolluiken en poort systemen en daarnaast betrouwbare brandbescherming en gecertificeerde oplossingen voor passieve huizen. Absolute onafhankelijkheid en marktflexibiliteit worden gewaarborgd door de eigen profielen productie, de lakkerij, omvangrijke logistieke infrastructuur en het modern machinepark Aluprof is lid van de FAC, de Federatie van Aluminium Constructeurs in België en biedt werkgelegenheid aan een twintigtal werknemers in haar vestiging te Dendermonde.

ALUPROF

ALUPROF

UL. WARSZAWSKA 153
43-300 BIELSKO-BIALA
+48338195300
+48338220512