naar top
Menu
Logo Print

25e glasstec wordt feesteditie

Europees epicentrum van de glasindustrie viert feest
magazine

Glasstec heeft iets te vieren. De Europese vakbeurs voor de glasindustrie viert dit jaar zijn 25e editie. De vakbeurs zal ook deze editie opnieuw het epicentrum voor glas zijn. Exposanten uit tal van landen zullen er hun nieuwigheden presenteren, terwijl het brede programma een kijkje neemt in alle segmenten van de sector. “Hierdoor hebben de exposanten van glasstec een streepje voor, en is en blijft glasstec ’s werelds toonaangevende beurs voor het thema glas”, aldus Joachim Schäfer, directeur van Messe Düsseldorf.
Te midden van het vakprogramma staat de tentoonstelling ‘glass technology live’ in hal 11, georganiseerd door de hogescholen TU Darmstadt, TU Delft, TU Dresden en TU Dortmund. De thema’s overstijgen de sector en tonen de producten van de toekomst in segmenten als technologie, productie en toepassing.
In hal 10 is er ‘glasstec conference’, met lezingen, achtergrondinformatie rond de tentoonstelling en brengt theorie en praktijk dichter bij elkaar.
Nog in hal 10 krijgen jonge ondernemingen de kans om hun ideeën te presenteren in de Start-up Zone, terwijl het Zentrum Handwerk in Hal 9 de bezoekers uitnodigt om nieuwe technieken zélf uit te proberen.
Glasstec 2018 vindt plaats in Düsseldorf van 23 t.e.m. 26 oktober 2018.

GLASSTEC

GLASSTEC

+492114560543
+492114560548