naar top
Menu
Logo Print

Laminaat voor een keuken of badkamer?

Laminaatvloeren bieden ruimte voor design in vochtgevoelige ruimtes
magazine

Laminaat is een kosteneffectief en visueel aantrekkelijke vloeroptie, zelfs in vochtgevoelige ruimtes. De nieuw ontwikkelde high-density HDF-kernplaten met hoge hardheid bieden de nodige bescherming tegen zwelling. Het impregneren van de toplaag en de randen van de laminaatplanken biedt een veel betere weerstand tegen spatten, morsen en vocht. Het innovatieve klikverbindingssysteem maakt het installeren eenvoudig en verzekert nauwsluitende voegen. Het product is makkelijk te onderhouden, heeft duurzame, anti-slip oppervlaktes en biedt ruimte voor design met zijn gevarieerde keuze aan decors en maten. Naast aantrekkelijke keramiek-, steen- en betondecors wordt de veelheid aan realistische houtreproducties steeds populairder.
Plaatsen die verbonden zijn met componenten zoals plinten, profielen, strips of buizen moeten met silicone afgedicht worden. Waar structurele componenten door de vloer naar boven komen, moet voldoende expansieruimte gelaten worden.
In Europa vervaardigde laminaatvloeren worden vervaardigd met behulp van de modernste productie- en printtechnologie en worden voortdurend verder ontwikkeld. Elke nieuwe generatie laminaat heeft extra functionaliteit en waardevolle extra producteigenschappen die een veelzijdig gebruik in de residentiële en commerciële sector mogelijk maken. De laminaatplanken zijn gecertificeerd als milieuvriendelijke en emissiearme producten die voldoen aan strenge milieueisen.