naar top
Menu
Logo Print

Ligna conferentie trekt naar China

Deutsche Messe organiseert conferentie in epicentrum meubelindustrie China
magazine

Op 4 en 5 december 2018 organiseert Deutsche Messe de Ligna conferentie in Guangzhou, China, als opwarmertje voor de China Shunde (Lunjiao) Internationale Houtbewerkingsmachinebeurs welke plaatsvindt in het naburige Foshan van 6 tot 9 december. Guangzhou en Foshan liggen in de provincie Guangdong, het epicentrum voor China’s bloeiende meubelindustrie.
Het centrale thema van de Ligna conferentie is “geïntegreerde houtbewerking - oplossingen op maat”, zo anticipeert Deutsche Messe op de thema’s van de volgende beurs, die plaatsvindt in Hannover van 27 tot 31 mei 2019. De Ligna conferentie omvat een reeks lezingen over integratie, digitalisering en automatisering. Bovendien zullen technologieaanbieders hun producten, toepassingen en oplossingen kunnen presenteren aan de bezoekers.
De aansluitende houtbewerkingsmachinebeurs in Foshan sluit perfect aan op de conferentie en draait rond machines, applicaties en oplossingen voor houtverwerking en -bewerking. “Het is één van China’s toonaangevende houtindustrie handelsbeurzen. Die aan de Ligna conferentie koppelen, is een ideale manier om een productief dialoog te creëren tussen fabrikant en gebruiker”, verduidelijkt Christian Pfeiffer, Global Director Ligna en Woodworking Events bij Deutsche Messe.