naar top
Menu
Logo Print

Mape viert 70e verjaardag

Mape geeft zichzelf mooi verjaardagscadeau
magazine

Mape viert zijn 70e verjaardag. De Belgische keukenbouwer grijpt deze mijlpaal aan om zijn showroom in Knesselare te vernieuwen. Daarbij werden – noblesse oblige – de beste materialen in verwerkt, zoals gelakte fronten, massief eiken tafels of statuarietto marmer
Mape kan rekenen op een team van 50 ervaren technici en een modern machinepark om succesvol de Belgische markt van keukenbouwers te leiden. Sinds kort werd ook de Zwitserse markt succesvol betreden.
Mape werd in 1947 uit de grond gestampt door Marcel Van Buggenhout, toen die in het Oost-Vlaamse Aaigem een meubelatelier en schrijwerkerij begon. De onderneming groeide uit tot een bloeiende onderneming, tot de stichter plots stierf. Zijn zonen, Marc en Peter, zetten de schrijnwerkerij verder in 1967, onder de naam Mape, een combinatie van hun voornamen.
Vandaag staan de kleinkinderen van Marcel Van Buggenhout aan het roer van het bedrijf. Sandrine en Philip lieten Mape verder uitgroeien tot een van de belangrijkste spelers op de Belgische markt voor keukenbouw.