naar top
Menu
Logo Print

Verschillende vacatures bij BUILDING Shutter Systems

Building Shutter Systems op zoek naar nieuwe krachten
magazine

Building Shutter Systems is op zoek naar vers bloed. De producent van aluminium- en kunststofprofielen schrijft diverse vacatures uit, van een accountmanager voor de regio’s Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant, tot diverse vacatures in de productieafdeling te Nokere. Concreet is Building Shutter Systems op zoek naar een machine-operator, een medewerker in de lakafdeling, medewerkers in het atelier enz.
“We zijn een onderneming in volle groei, dat blijkt uit onze nominatie voor Trends Gazellen 2019. Een bekroning die in de ondernemingswereld wordt uitgereikt op basis van groei in omzet, personeel en toegevoegde waarde,” vertelt Femke Desmet, verantwoordelijk voor marketing. “In een regio waar er quasi geen werkloosheid is, is het vinden van goede werkkrachten vaak niet evident. Met onze nieuwe naam, waar we voorheen Building Plastics heetten, en vernieuwde uitstraling, gaan we volle kracht vooruit. We hebben dus extra mensen nodig om onze fundamentele waarden als kwaliteit en klantgerichtheid verder te kunnen bestendigen.”
Alle vacatures zijn te raadplegen op www.building-shuttersystems.com/jobs, solliciteren kan via de website of bij hr@buildingshutters.com.