naar top
Menu
Logo Print

Zakboekje voor de vakman

Deceuninck lanceert handige gids voor de vakman
magazine

Deceuninck stelt zijn nieuwe ‘Zakboekje voor de vakman voor’. Deze nieuwe editie van de handige pocket is net van de persen gerold.
Het zakboekje bevat de meest recente updates van alle bouwprofielen, maar blijft tegelijkertijd een eenvoudig te raadplegen werkinstrument om op een snelle en concrete manier een overzicht te krijgen van alle beschikbare pvc-profielen van Deceuninck. Daarbij zijn de kleuren, lengtes, plaatsings- en verwerkingsvoorschriften enz. terug te vinden.
Het boekje is eenvoudig te gebruiken: het ringensysteem maakt het mogelijk om de pagina’s binnenin het boekje volledig om te vouwen, er is een handige profielindex achterin te vinden en er zijn de volledig geüpdatete technische fiches.
Het nieuwe Zakboekje werd opgedeeld in diverse toepassingsgebieden zoals Ramen & Deuren, Dak & Gevel in Interieurtoepassingen, alsook Kwaliteit, Onderhoud en Algemene richtlijnen.
Een gratis exemplaar is eenvoudig aan te vragen: surf naar Deceuninck.be, ga naar het tabblad Professionals en laat uw gegevens achter. Een gedrukt exemplaar wordt tot bij u bezorgd.

DECEUNINCK

DECEUNINCK

+3251239272
+3251239261