naar top
Menu
Logo Print

Nieuwe sponsor wielerploeg Quick-Step

Deceuninck zet mee schouders onder gelouterde wielerploeg
magazine

Deceuninck wordt vanaf 2019 samen met Quick-Step hoofdsponsor van de bekende wielerploeg. Vanaf 2019 zal de ploeg Deceuninck-Quick Step heten. Met de komst van Deceuninck is de odyssee van Team CEO Patrick Lefevere naar een nieuwe sponsor voorbij.
Deceuninck is overtuigd van zijn engagement in de wielersport. De internationale samenstelling van het team en de internationale wielerkalender komen perfect overeen met de belangrijkste markten voor de expert in raam- en deurprofielen. Daarnaast sluiten de waarden van de wielerploeg – familiale waarden, teamspirit en topprestaties – naadloos aan bij de waarden van Deceuninck.
Francis Van Eeckhout, CEO van Deceuninck Group, is vanzelfsprekend verheugd over de nieuwe samenwerking: “Deze sponsorovereenkomst biedt talloze commerciële opportuniteiten voor Deceuninck en al onze klanten. Ik ben ervan overtuigd dat dit een nieuwe mijlpaal is voor het bedrijf.”
Hij wordt hierin bijgetreden door Jérôme De Bruycker, Marketing Manager Europe: “ Dit wordt echt een doorbraak die zal leiden tot een reeks marketingcampagnes die symbool zullen staan voor onze passie voor innovatie, ecologie en design. De voortdurende media-aandacht gedurende het volledige jaar zal ons merk Deceuninck versterken.”
Patrick Lefevere, Team CEO, is eveneens een tevreden man. “Dankzij hun engagement en dat van de andere partners kan het team denken aan de toekomst en aan het verder bouwen op wat we tijdens dit uitzonderlijke seizoen bereikt hebben. Gedurende de voorbije jaren hebben we getoond dat we bij de beste teams in de wielersport behoren en onze resultaten garanderen zowel uitstraling als internationale visibiliteit. En last but not least, de structuur en diensten die we aan onze partners aanbieden geven hen een sterk commercieel platform om hun klanten een unieke en exclusieve belevenis aan te bieden.”

DECEUNINCK

DECEUNINCK

+3251239272
+3251239261