naar top
Menu
Logo Print

Aluprof-bestanden op bimobject

Aluprof-bestanden beschikbaar op het platform bimobject
magazine

Aluprof stelt de modellen van zijn systemen beschikbaar op bimobject.com voor het ontwerp van aluminium ramen, gevels en brandwerende scheidingswanden. Aluprof doet dit om de samenwerking tussen de verschillende teams die aan het ontwerp van een gebouw werken, te optimaliseren. Door de ontwikkeling van BIM-bibliotheken kunnen verschillende partners intensiever en effectiever samenwerken bij het ontwerpen van een gebouw. De modellen zijn te vinden op bimobject.com/aluprof.
Op dit moment zijn de modellen beschikbaar in de twee populairste programma’s op dit gebied, m.n. AutoCAD Revit en ArchiCAD. Zij zijn beschikbaar in zowel de catalogus voor architecten (via architekci.aluprof.eu) als op platforms voor architecten, zoals archispace.com.
Programma’s voor het ontwerpen in de BIM-technologie worden steeds meer toegepast, vanwege voordelen als een kortere ontwerptijd, de mogelijkheid om een ruimtelijke presentatie van het volledige object te maken en een makkelijkere samenwerking tussen verschillende partijen.

ALUPROF BELGIUM NV/SA

ALUPROF BELGIUM NV/SA

+3252258110
+3252258140