naar top
Menu
Logo Print

MAAK U KLAAR VOOR DE 60E BATIBOUW

21 FEBRUARI - 3 MAART 2019, BRUSSELS EXPO

BATIBOUW 2019Op de zestigste editie van BATIBOUW zullen opnieuw meer dan 1.000 exposanten hun meest recente oplossingen, technieken en producten tentoonstellen aan het geïnteresseerde publiek.

PRAKTISCHE INFO

BATIBOUW 2019 vindt plaats in de hallen van Brussels Expo van donderdag 21 februari tot en met zondag 3 maart 2019.

TOEGANG

Wie Batibouw wil bezoeken, neemt best het openbaar vervoer. Dat raadt de organisatie de bezoekers aan. “Hoewel Brussels Expo verbonden is met de belangrijke snelwegen van het land en direct naast de Brussels Ring gelegen is,  zijn we ons bewust van de problematiek rond mobiliteit in en rond onze hoofdstad; vandaar dat we bezoekers aanraden de auto thuis te laten”, verduidelijkt Jan Jughmans, woordvoerder van de beurs.
Met een B-dagtrip combineer je een trein- en metrorit met een toegangsticket voor de beurs. Ook met de tram of met de bus is Brussels Expo vlot te bereiken.

Met de wagen of de motor is Brussels Expo vanuit alle hoeken van het land bereikbaar (gps: Belgiëplein 1, 1020 Brussel). Op de Ring neemt u afrit 7a en volgt u de bordjes EXPO. Brussels Expo beschikt over voldoende parkeergelegenheid op parking C. 
Parking C is onmiddellijk bereikbaar vanaf uitrit 7a en biedt plaats aan 10.000 wagens. Dankzij de voetgangersbrug kan u van Parking C rechtstreeks diverse paleizen binnenwandelen. (Ticket: 5 €)

OPENINGSUREN

 • Professionele dagen:
  donderdag 21 februari: 10.00 u. - 18.30 u.
  vrijdag 22 februari: 10.00 u. - 21.00 u.
 • Publieksdagen:
  zaterdag 23 februari - zondag 3 maart: 10.00 u. - 18.30 u.
  Nocturne (donderdag 28 februari): 10.00 u. - 22.00 u.

TICKETS

Batibouw verwacht opnieuw meer dan 75.000 bezoekers tijdens de professionele dagen.
Tickets voor deze twee dagen zijn hier te verkrijgen.

New Way of Living op BatibouwTHEMA'S

Batibouw zal dit jaar de volgende drie thema's belichten:

New Way of Living

Met het thema New Way of Living speelt BATIBOUW in op de veranderende manier van wonen. Die is enerzijds ingegeven door het mobiliteitsprobleem, maar ook door een gebrek aan ruimte of de steeds toenemende kosten om te wonen en te leven. Binnen dit thema groepeert BATIBOUW exposanten die inspelen op deze veranderende noden en wensen.

Healthy Indoor Climate

Schone lucht is meer dan ooit een hot topic. Niet alleen op straat, waar we ons steeds meer zorgen maken over fijnstof en stikstofoxiden van auto’s, maar ook in onze woonkamer. Gelukkig hebben we alle oplossingen binnen handbereik voor een gezond binnenklimaat. Ontdek ze allemaal op BATIBOUW.

Smart Building

Dit jaar staat BATIBOUW in het teken van slimme woningen en oplossingen. Twee opvallende trends worden uitgelicht. Enerzijds de onstuitbare opmars van de circulaire economie, waaraan ook de bouwwereld niet ontsnapt. Anderzijds de doorbraak van allerhande technische innovaties die het leven op de bouwwerf aangenamer maken en waarvan de bouwheer mee profiteert.

CONFERENTIES EN EVENTS

Doorheen de beurs zijn er ook diverse conferenties over uiteenlopende onderwerpen als energie, wetgeving, renovatie en zoveel meer.
Hier vindt u een overzicht van het conferentieprogramma.

Daarnaast zijn er elke dag wel niet te missen events op BATIBOUW. Zo is er op 27 februari de JOB DAY, waar exposanten de mogelijkheid krijgen om kandidaten te ontmoeten die interesse tonen in openstaande vacatures.

EXPOSANTENLIJST

Hier vindt u de exposantenlijst voor BATIBOUW 2019.

BEURSPLAN

BATIBOUW telt 12 hallen, elk volgens een eigen afgebakende tak in de bouwsector:

 • Prinses Astrid Hal: Onthaal & Build-IT & Immovillage
 • Hal P: Adviespaleis & Light Avenue
 • Hal 1: Buitenafwerking
 • Hal 2: Meubelen
 • Hal 3: Binneninrichting
 • Hal 4: Buitenschrijnwerk
 • Hal 5: Ruwbouwmaterialen & Secretariaat, pers en conference room
 • Hal 6: Vloerbekleding & Haarden
 • Hal 7: Sanitair
 • Hal 8: Bouw- en renovatiebedrijven
 • Hal 9: Domotica en verlichting & Gereedschap
 • Hal 10: Hernieuwbare energie
 • Hal 11: Keukens
 • Hal 12: Verwarming, koeling, ventilatie & Energieleverancier