naar top
Menu
Logo Print

Renson valt internationaal driemaal in de prijzen

Red Dot Awards loven ventilatiebedrijf Renson
magazine

Renson heeft op de Red Dot Awards drie prijzen gewonnen voor zijn Linarte Design gevelbekleding, Panovista Max doekzonwering en de applicatie voor de Healthbox 3.0 ventilatie-unit. “We zijn bijzonder trots op deze awards”, zegt CEO Paul Renson. “Het toont nogmaals dat we ons als pionier in onze branche kunnen onderscheiden door te innoveren met nieuwigheden die perfect inspelen op de behoeften van de markt.” 
De Linarte-gevel werd geprezen omwille van de creativiteit en het kwalitatief hoogstaand design. De individueel combineerbare aluminium profielen maken de gevel duurzaam en onderhoudsvriendelijk, maar zorgen ook voor een personaliseerbare gevel. Hij is functioneel dankzij de opties om in te vullen met led strips of houten inserts en de mogelijkheid om buitenstopcontacten, -kraantjes en een videofoniestysteem te integreren.
Panovista Max maakt het mogelijk om grote glas-op-glas hoekramen of hoekschuiframen uit te rusten met doekzonwering zonder storende kabels of geleiders op de hoek. De twee windbestendige delen ritsen op de hoek in elkaar bij het neerlaten en worden aangedreven door één motor, zonder daarbij het panoramische zicht te hinderen. De Red Dot jury loofde vooral de hoge graad van gebruiksvriendelijkheid en het minimalistische design.
De gebruikersapplicatie van de Healthbox 3.0 heeft de iF Design Award gewonnen. De app laat gebruikers toe om op een intuïtieve manier hun binnenluchtkwaliteit te monitoren, terwijl hun ventilatiesysteem automatisch het nodige doet om die op peil te houden. Dat met behulp van kleur, grafieken en tips.

RENSON VENTILATION

RENSON VENTILATION

+3256627111
+3256602851