naar top
Menu
Logo Print

High Tech Tour

Bouwunie en Vens & Thiers
magazine

De traditionele High Tech Tour van de Bouwunie en Optimat, de groep rond Vens & Thiers en Klingelnberg-Klauss,is aan haar elfde editie toe. Dit jaar vindt de reis plaats van 20 t.e.m. 22 april. Bestemming is de as Eindhoven - Detmold. De Tech Tour stelt deze keer het thema Industry 4.0 in de kijker. Tijdens talrijke bedrijfsbezoeken wordt bekeken hoe verschillende machines met elkaar verbonden kunnen worden. Volgende zaken komen o.a. concreet aan bod: een heftruckbuffer tussen opdeelzaag en kantenlijmmachine, kettingbuffers voor en achter de kantenlijmmachine, verbinding kantenlijmmachine met BHX500-boormachine, sorteeregels... Traditioneel is er ook tijdens de avond heel wat animo te beleven waarbij u met uw collega's kan nakaarten over machines en de sector. Inschrijven kan nog t.e.m. 15 april.

VENS & THIERS MACHINES

VENS & THIERS MACHINES

WATERVEN 12
8501 HEULE
+3256365170
+3256365178
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Vens & Thiers : voor zij die professioneel advies willen.

Als verdeler van o.a. de Homag-groep stellen we ons tot doel niet enkel machines aan te bieden doch samen met u concepten uit te werken waarbij werkplaatsorganisatie en software-ondersteuning ook een belangrijk thema zijn.

Hierbij richten we ons niet enkel naar grote bedrijven. Dit wordt duidelijk weerspiegeld in onze 3 productlijnen : Industry Line, Classic Line en Solid Line. Zodoende bieden we oplossingen op maat van uw productie en grootte.