naar top
Menu
Logo Print

WEEKE Venture 115

magazine

Dit nieuwe CNC-machineconcept baseert zich op een compacte technologie en 360° vrijheidsgraden. De Venture 115 van Weeke is door de nieuwe veiligheidstechnologie toegankelijk vanuit alle kanten. Er zijn 3-, 4- en 5-assige oplossingen te vinden in de horizontale CNC-bewerking te vinden. De 5-assige kop biedt, naast zijn compacte bouw, een directe krachtoverbrenging en door zijn brede lagers een erg hoge stijfheid.
De machine kan binnen de dag in bedrijf gesteld worden. Ze biedt de juiste prestaties voor elke eis. Optioneel is er het comfortpakket, waar bepaalde machinefuncties direct bestuurd kunnen worden, zonder bedieningspaneel.

VENS & THIERS MACHINES

VENS & THIERS MACHINES

WATERVEN 12
8501 HEULE
+3256365170
+3256365178
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Vens & Thiers : voor zij die professioneel advies willen.

Als verdeler van o.a. de Homag-groep stellen we ons tot doel niet enkel machines aan te bieden doch samen met u concepten uit te werken waarbij werkplaatsorganisatie en software-ondersteuning ook een belangrijk thema zijn.

Hierbij richten we ons niet enkel naar grote bedrijven. Dit wordt duidelijk weerspiegeld in onze 3 productlijnen : Industry Line, Classic Line en Solid Line. Zodoende bieden we oplossingen op maat van uw productie en grootte.