naar top
Menu
Logo Print

woodFlex

magazine

Het woodFlex celcontrolesysteem laat toe om alle productiecellen te visualiseren en te controleren. Met het systeem kan zo in alle transparantie een volledige productielijn gemonitord worden. Die transparantie gaat doorheen de volledige fabriek en in elke sectie en elke cel zoals het transport of de kanten. Door alles gevisualiseerd te krijgen, kan het productieproces ook geoptimaliseerd worden. De productiviteit verhoogt door een betere berekening van de minimale ruimte tussen de stukken of door fouten veel sneller op te lossen. Het systeem stuurt ook voortdurend feedback over de productie, zodat men meteen weet wat de status is van een order, hoe ver het gevorderd is enz.

VENS & THIERS MACHINES

VENS & THIERS MACHINES

WATERVEN 12
8501 HEULE
+3256365170
+3256365178
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Vens & Thiers : voor zij die professioneel advies willen.

Als verdeler van o.a. de Homag-groep stellen we ons tot doel niet enkel machines aan te bieden doch samen met u concepten uit te werken waarbij werkplaatsorganisatie en software-ondersteuning ook een belangrijk thema zijn.

Hierbij richten we ons niet enkel naar grote bedrijven. Dit wordt duidelijk weerspiegeld in onze 3 productlijnen : Industry Line, Classic Line en Solid Line. Zodoende bieden we oplossingen op maat van uw productie en grootte.