naar top
Menu
Logo Print

Huisbeurs Vens & Thiers

In samenwerking met Unilin
magazine

Van donderdag 20 oktober t.e.m. zaterdag 22 oktober organiseerde Vens&Thiers (Optimat-groep) uit Heule naar jaarlijkse traditie zijn opendeurdagen. Dit jaar gebeurde dit in nauwe samenwerking met plaatmaterialenproducent Unilin. Klanten en geïnteresseerden konden kennis maken met enkele bijzondere nieuwigheden. De grote primeur daarbij was de 'Module 45' van Holzma. Dankzij dit extra aggregaat kan men nu ook rechtstreeks aan de opdeelzaag in verstek gaan zagen. Verder sprongen ook de Weeke 115 5-assige CNC en de kartonnagemachine van Homag Automation in het oog. Ook Unilin slaagde er tot slot in het publiek te verrassen met hun nieuwe reeks melamine synchroonplaten.

VENS & THIERS MACHINES

VENS & THIERS MACHINES

WATERVEN 12
8501 HEULE
+3256365170
+3256365178
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Vens & Thiers : voor zij die professioneel advies willen.

Als verdeler van o.a. de Homag-groep stellen we ons tot doel niet enkel machines aan te bieden doch samen met u concepten uit te werken waarbij werkplaatsorganisatie en software-ondersteuning ook een belangrijk thema zijn.

Hierbij richten we ons niet enkel naar grote bedrijven. Dit wordt duidelijk weerspiegeld in onze 3 productlijnen : Industry Line, Classic Line en Solid Line. Zodoende bieden we oplossingen op maat van uw productie en grootte.