naar top
Menu
Logo Print

Oppervlaktedag Vens & Thiers

Allen welkom op 23 maart
magazine

Op donderdag 23 maart organiseert Vens & Thiers (Heule, Kortrijk) een speciale oppervlaktedag. Van 10 uur tot 23 uur is iedereen welkom in de ruime showroom om kennis te komen maken met de verschillende oplossingen: Bütfering (schuurmachines), Bürkle (lakwalsmachines), Venjakob (lakautomaten), Belmeko (spuitcabines), Dürr (spuitwanden), Bauerrichter (poliermachines), Beveka (laminaatproducten), Robaco (schuurmaterialen) en Duthoo (verfproducten). Diverse specialisten staan klaar om u van alle info te voorzien, alsook om enkele verhelderende demonstraties te geven. Om 19 uur is er tot slot een kort symposium en om 20 uur opent V&T haar frietkraam. Deelname is gratis, inschrijven kan via de website van Vens & Thiers.

VENS & THIERS MACHINES

VENS & THIERS MACHINES

WATERVEN 12
8501 HEULE
+3256365170
+3256365178
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Vens & Thiers : voor zij die professioneel advies willen.

Als verdeler van o.a. de Homag-groep stellen we ons tot doel niet enkel machines aan te bieden doch samen met u concepten uit te werken waarbij werkplaatsorganisatie en software-ondersteuning ook een belangrijk thema zijn.

Hierbij richten we ons niet enkel naar grote bedrijven. Dit wordt duidelijk weerspiegeld in onze 3 productlijnen : Industry Line, Classic Line en Solid Line. Zodoende bieden we oplossingen op maat van uw productie en grootte.