naar top
Menu
Logo Print

Software@Vens&Thiers

Donderdag 20 april vanaf 15 uur
magazine

Op donderdag 20 april organiseert Vens&Thiers workshops rond woodWOP en Imos voor haar klanten. Vanaf 15 uur is er doorlopend een softwarebeurs en kan ieder er zich laten informeren omtrent allerhande software: optimalisering, ERP-software, de nieuwe woodWOP7.1, de nieuwe Imos 13.0, software voor productieflow en nog veel meer. Om 19 uur is er een kort symposium waar de nieuwe Imos 13.0 CAD CAM wordt voorgesteld en waar ook woodFactory kort uitgelegd wordt. WoodFactory is een MES softwarepakket van de Homaggroep, waarmee u een betere productieflow in uw werkplaats kunt realiseren. Er is bovendien een afboeking en terugkoppeling naar uw ERP-systeem én er kan beter gesorteerd worden. Als partners staan ook Ardis en Proteus (ERP-pakketten) met een stand in de showroom.

VENS & THIERS MACHINES

VENS & THIERS MACHINES

WATERVEN 12
8501 HEULE
+3256365170
+3256365178
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Vens & Thiers : voor zij die professioneel advies willen.

Als verdeler van o.a. de Homag-groep stellen we ons tot doel niet enkel machines aan te bieden doch samen met u concepten uit te werken waarbij werkplaatsorganisatie en software-ondersteuning ook een belangrijk thema zijn.

Hierbij richten we ons niet enkel naar grote bedrijven. Dit wordt duidelijk weerspiegeld in onze 3 productlijnen : Industry Line, Classic Line en Solid Line. Zodoende bieden we oplossingen op maat van uw productie en grootte.