naar top
Menu
Logo Print

Software-event Vens&Thiers

Ruime belangstelling
magazine

Op donderdag 20 april was het verzamelen geblazen bij Vens&Thiers in Heule voor de jaarlijkse Software@Vens&Thiers beurs. In de voormiddag konden de gebruikers van Imos, Homag eSolution en woodWOP enkele praktische workshops bijwonen. Zo konden ze zich op de hoogte stellen van de nieuwste updates en mogelijkheden binnen hun pakket. In de namiddag stond de showroom open voor iedereen die zich wou informeren over volgende onderwerpen:

- Imos en Homag eSolution: CAD/CAM- woodWOP en uitbreidingen, woodWOP 7.1 en de 3D CAM Plugin

- Ardis, optimering en machine-aansturing

- Compusoft en Winner verkoopsoftware

- woodFactory productiesoftware

Ook waren er verschillende leveranciers present met een infostand om geïnteresseerden verder te helpen. Net zoals voorgaande jaren was de editie 2017 opnieuw een succes qua opkomst. Nico Van Colen, marketeer Optimat Group: "Dit toont nog maar eens aan dat software een wezenlijk onderdeel van elk productie-atelier is geworden. Voor de schrijnwerker en interieurbouwer is hierin investeren dus een must, maar uiteraard rijst onmiddellijk de vraag 'Welk pakket is geschikt voor mijn bedrijf?'. Precies op deze vraag proberen we tijdens deze jaarlijkse softwarebeurs in te spelen."

VENS & THIERS MACHINES

VENS & THIERS MACHINES

WATERVEN 12
8501 HEULE
+3256365170
+3256365178
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Vens & Thiers : voor zij die professioneel advies willen.

Als verdeler van o.a. de Homag-groep stellen we ons tot doel niet enkel machines aan te bieden doch samen met u concepten uit te werken waarbij werkplaatsorganisatie en software-ondersteuning ook een belangrijk thema zijn.

Hierbij richten we ons niet enkel naar grote bedrijven. Dit wordt duidelijk weerspiegeld in onze 3 productlijnen : Industry Line, Classic Line en Solid Line. Zodoende bieden we oplossingen op maat van uw productie en grootte.