naar top
Menu
Logo Print

Tapio

Tapio
magazine

Highlight op de Ligna-stand van Homag was Tapio, het nieuwe online platform voor de houtindustrie. Tapio is een unieke realisatie die aan begrippen als Industry 4.0, Big Data en The Internet of Things concreet gestalte geeft. In de praktijk gaat het om een Cloud-toepassing waar al uw productiedata in opgeslagen worden. Dankzij het samenbrengen van al deze beschikbare informatie, kan men de efficiƫntie van uw productie-apparaat perfect in kaart brengen. Zo kan men makkelijk bottlenecks opsporen, eventuele slijtonderdelen op tijd laten vervangen, problemen in real time en vanop afstand oplossen, enzovoort.

VENS & THIERS MACHINES

VENS & THIERS MACHINES

WATERVEN 12
8501 HEULE
+3256365170
+3256365178
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Vens & Thiers : voor zij die professioneel advies willen.

Als verdeler van o.a. de Homag-groep stellen we ons tot doel niet enkel machines aan te bieden doch samen met u concepten uit te werken waarbij werkplaatsorganisatie en software-ondersteuning ook een belangrijk thema zijn.

Hierbij richten we ons niet enkel naar grote bedrijven. Dit wordt duidelijk weerspiegeld in onze 3 productlijnen : Industry Line, Classic Line en Solid Line. Zodoende bieden we oplossingen op maat van uw productie en grootte.