naar top
Menu
Logo Print

woodCAD|CAM 12.0

magazine

Deze nieuwe versie van woodCAD/CAM 12.0 geeft zijn gebruikers een zekere flexibiliteit en de mogelijkheid tot hoge kwaliteit in combinatie met korte leveringstijden. Dat komt doordat de focus bij deze nieuwe versie ligt op gebruiksvriendelijkheid. De bewerkingen om bouwprojecten af te werken, zijn vereenvoudigd en de mogelijkheid voor een snellere bouw en een optimalisatie voor het bewerken van armaturen zorgen voor een hogere efficiëntie.
Daarnaast worden de sales- en releasedocumenten realistisch weergegeven. Een geïntegreerde planningstool geeft de gebruiker heel wat mogelijkheden om documenten te creëren en om klantspecifieke omgevingen te ontwerpen.
Ook de correcte kostprijs wordt steeds weergegeven. Dat gebeurt al bij de planningsfase.

VENS & THIERS MACHINES

VENS & THIERS MACHINES

WATERVEN 12
8501 HEULE
+3256365170
+3256365178
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Vens & Thiers : voor zij die professioneel advies willen.

Als verdeler van o.a. de Homag-groep stellen we ons tot doel niet enkel machines aan te bieden doch samen met u concepten uit te werken waarbij werkplaatsorganisatie en software-ondersteuning ook een belangrijk thema zijn.

Hierbij richten we ons niet enkel naar grote bedrijven. Dit wordt duidelijk weerspiegeld in onze 3 productlijnen : Industry Line, Classic Line en Solid Line. Zodoende bieden we oplossingen op maat van uw productie en grootte.