naar top
Menu
Logo Print

intelliGuide op het podium

Homag op Ligna Innovations Symposium
magazine

Met intelliGuide heeft Homag een assistentiesysteem voor de operatoren van opdeelzagen ontwikkeld. Door middel van optische signalen vertelt het systeem aan de bediener wat hij moet doen. Welk stuk moet nu als volgende in de machine? Hoe en waar moet deze gepositioneerd worden? Enzovoort. Het systeem is bovendien interactief: telkens wanneer de bediener een foute handeling verricht, zullen er rode signalen oplichten. Ook zal het systeem dan aangeven hoe de operator zijn fout terug kan corrigeren. Dat intelliGuide een duidelijke meerwaarde biedt, werd ook erkend door de bezoekers van Ligna beurs in Hannover. Zo’n 130 onafhankelijke professionals brachten tijdens het Ligna Innovation Symposium hun stem uit en intelliGuide bleek uiteindelijk de tweede meest interessante innovatie te zijn op de beurs.

VENS & THIERS MACHINES

VENS & THIERS MACHINES

WATERVEN 12
8501 HEULE
+3256365170
+3256365178
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Vens & Thiers : voor zij die professioneel advies willen.

Als verdeler van o.a. de Homag-groep stellen we ons tot doel niet enkel machines aan te bieden doch samen met u concepten uit te werken waarbij werkplaatsorganisatie en software-ondersteuning ook een belangrijk thema zijn.

Hierbij richten we ons niet enkel naar grote bedrijven. Dit wordt duidelijk weerspiegeld in onze 3 productlijnen : Industry Line, Classic Line en Solid Line. Zodoende bieden we oplossingen op maat van uw productie en grootte.