naar top
Menu
Logo Print

Opendeurdagen Vens & Thiers en Leitz

Opendeurweekend met demo's, voorstellingen... en friet
magazine

Vens & Thiers houdt in samenwerking met Leitz een opendeurweekend in de showroom van V&T te Heule. Van donderdag 30 november t.e.m. 2 december zullen nieuwe tendensen in gereedschappen en machines ruime aandacht krijgen. Op de openingsavond staat er om 19 u. een symposium gepland, met live demo’s van gereedschappen die hun kwaliteiten moeten benadrukken. Daarnaast wordt ook de nieuwe organisatiesoftware Tapio van Homag voorgesteld. Na het symposium is er naar aloude traditie de friet.
Alle technische data van de machines zullen terug te vinden zijn in de cloud. Elke bezoeker zal daartoe toegang kunnen krijgen via de telefoon.

VENS & THIERS MACHINES

VENS & THIERS MACHINES

WATERVEN 12
8501 HEULE
+3256365170
+3256365178
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Vens & Thiers : voor zij die professioneel advies willen.

Als verdeler van o.a. de Homag-groep stellen we ons tot doel niet enkel machines aan te bieden doch samen met u concepten uit te werken waarbij werkplaatsorganisatie en software-ondersteuning ook een belangrijk thema zijn.

Hierbij richten we ons niet enkel naar grote bedrijven. Dit wordt duidelijk weerspiegeld in onze 3 productlijnen : Industry Line, Classic Line en Solid Line. Zodoende bieden we oplossingen op maat van uw productie en grootte.