naar top
Menu
Logo Print

Homag lanceert innovaties op Holz-Handwerk

Nieuwe SAWTEQ B-200 en softwareproducten staan centraal
magazine

Homag zal op de Duitse vakbeurs Holz-Handwerk uitpakken met enkele nieuwigheden, met de nieuwe Sawteq B-200 en de CADmatic 5 die het meest in het oog springen. Homag zal op de vakbeurs tevens de nieuwe strategie voorstellen waar het doel is om de gebruiker nog beter en efficiënter te helpen.
Na de HPL 200 en de HPP 200 komt Homag nu met de Sawteq B-200 op de proppen. De compacte machine heeft een geïntegreerde tafellift en komt met een zaagbladprojectie van 60 mm. Door de tafellift kan de machine aanvoer krijgen van een heftruck, die de panelen op de machine legt waarna die ze stuk per stuk bewerkt.
Na het bewerken is er dankzij de ‘destacking module’ een geïntegreerde hulp die met kleurcodes aangeeft wat de correcte locatie is.
De luchtkussentafels zijn beschikbaar in breedtes van 800 mm, voor een grotere ergonomie. Tevens kan de zaag voorzien worden met een bladprojectie van 95 mm.
Daarnaast komt Homag met het controlesysteem CADmatic 5. In de nieuwe versie wordt gebruik gemaakt van de powerTouch bediening en steeg de gebruiksvriendelijkheid met een aantrekkelijker grafische assistentie. Die geeft niet langer weer wat de machine nu aan het doen is maar kijkt naar het proces vanuit het perspectief van de operator. Zo kan men de volgende stap reeds zien.
Dan is er nog de software as a service (SaaS) intelliDivide, die een belangrijke schakel vormt in de waardeketen: zo hij berekent de optimale zaagpatronen en zit die vol met slimme netwerksoftware.
Holz-Handwerk vindt plaats te Nürnberg van 21 tot en met 24 maart.

VENS & THIERS MACHINES

VENS & THIERS MACHINES

WATERVEN 12
8501 HEULE
+3256365170
+3256365178
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Vens & Thiers : voor zij die professioneel advies willen.

Als verdeler van o.a. de Homag-groep stellen we ons tot doel niet enkel machines aan te bieden doch samen met u concepten uit te werken waarbij werkplaatsorganisatie en software-ondersteuning ook een belangrijk thema zijn.

Hierbij richten we ons niet enkel naar grote bedrijven. Dit wordt duidelijk weerspiegeld in onze 3 productlijnen : Industry Line, Classic Line en Solid Line. Zodoende bieden we oplossingen op maat van uw productie en grootte.