naar top
Menu
Logo Print

Strategisch partnerschap tussen Homag en Grenzebach

Expert in houtbewerking gaat samenwerken met industriële automatiseringsspecialist
magazine

Homag, de wereldbekende leverancier van houtbewerkingsoplossingen, gaat een strategisch partnerschap aan met Grenzebach, een specialist in de automatisering van industriële processen. Beide bedrijven zullen intensief samenwerken op het vlak van AGV’s (automated guided vehicles). Doel is om de houtbewerkingsindustrie tal van slimme oplossingen te bieden voor het flexibele transport van (niet-) afgewerkte stukken tussen de machines en de cellen. Pekka Paasivaara, CEO van Homag Group: “Samen met Grenzebach kunnen we nieuwe oplossingen ontwikkelen voor een slimme material flow en om zo nog beter te voldoen aan de vereisten van onze klanten inzake flexibiliteit in hun productie.”
Renato Luck, CEO van Grenzebach Group voegt toe dat “het strategische partnerschap een mijlpaal is in de Business Unit Intralogistics.”
Beide partners hebben op Holz-Handwerk intussen hun eerste project voorgesteld. Zo toonde Homag op zijn stand de eerste cel die volledig autonoom kon werken. De processing machines werden gelinkt via de AGV’s van Grenzebach, die zorgen voor het transport en buffering van de onderdelen.

VENS & THIERS MACHINES

VENS & THIERS MACHINES

WATERVEN 12
8501 HEULE
+3256365170
+3256365178
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Vens & Thiers : voor zij die professioneel advies willen.

Als verdeler van o.a. de Homag-groep stellen we ons tot doel niet enkel machines aan te bieden doch samen met u concepten uit te werken waarbij werkplaatsorganisatie en software-ondersteuning ook een belangrijk thema zijn.

Hierbij richten we ons niet enkel naar grote bedrijven. Dit wordt duidelijk weerspiegeld in onze 3 productlijnen : Industry Line, Classic Line en Solid Line. Zodoende bieden we oplossingen op maat van uw productie en grootte.