naar top
Menu
Logo Print

Partnerschap tussen Homag en Kuka

Nieuwe geautomatiseerde oplossingen voor klanten bieden
magazine

Homag en Kuka slaan de handen in elkaar. Via een strategisch partnerschap zullen beide partijen intensief samenwerken voor globale ontwikkelingsprojecten. Twee van die projecten zijn intussen van kracht in Duitsland en China. Doel van het partnerschap is om de krachten te bundelen om zo slimme robotoplossingen te ontwikkelen en om die op de houtbewerkingsmarkt te brengen. Samen kunnen beiden nieuwe slimme oplossingen op de markt brengen om zo de wereldwijde trend naar automatisering te ondersteunen. “Met onze klanten in het achterhoofd zijn we altijd op zoek naar partners om onze range aan oplossingen uit te breiden, waarbij we enkel op zoek gaan naar de beste in de markt. Een van hen is ongetwijfeld Kuka, voor hun oplossingen in robotics en slimme automatisering”, aldus Pekka Paasivaara, CEO van Homag.
Namens Kuka is CEO Stefan Lampa trots op de samenwerking. “Het partnerschap is een mijlpaal in het bestaan van Kuka om producten en services aan te bieden.

VENS & THIERS MACHINES

VENS & THIERS MACHINES

WATERVEN 12
8501 HEULE
+3256365170
+3256365178
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Vens & Thiers : voor zij die professioneel advies willen.

Als verdeler van o.a. de Homag-groep stellen we ons tot doel niet enkel machines aan te bieden doch samen met u concepten uit te werken waarbij werkplaatsorganisatie en software-ondersteuning ook een belangrijk thema zijn.

Hierbij richten we ons niet enkel naar grote bedrijven. Dit wordt duidelijk weerspiegeld in onze 3 productlijnen : Industry Line, Classic Line en Solid Line. Zodoende bieden we oplossingen op maat van uw productie en grootte.