naar top
Menu
Logo Print

TEN HUIZE VAN...

Voor elke editie gaat Schrijnwerk op bezoek bij een bouwbedrijf of bouwprofessional. Zaakvoerders geven een blik in hun bedrijf en lichten hun visie op en evolutie in de bouwsector toe.

INTERIEUR STEEN HOUDT AMBITIEUS NIVEAU AAN DANKZIJ KLEINSCHALIGHEID

Interieur SteenInterieur Steen uit Izegem kiest sinds het ontstaan bewust voor kleinschaligheid in de dagdagelijkse werking van het familiebedrijf. Enkel zo menen de zaakvoerders het kwaliteitsniveau dat de klant verwacht aan te houden. Die strategie vertaalt zich bovendien ook in de materiaalkeuze, het machinepark en het personeel. De klant wenst namelijk perfectie. De ambitieuze visie leverde Interieur Steen op de laatste editie van de Schrijnwerk Awards tenslotte ook de prijs op in de categorie 'Interieurelementen'.

BOURDEAUD'HUI: MET GEDURFDE ARCHITECTUUR SCHRIJNWERK AWARD WINNEN

Bourdeaud'huiBourdeaud'hui is een bekende naam in de streek rond Geraardsbergen. Zaakvoerder Jo Bourdeaud'hui vertegenwoordigt immers al de vijfde generatie binnen het familiebedrijf. “De projectmarkt vormt onze natuurlijke biotoop, maar ondertussen kunnen we toch ook al enkele mooie particuliere referenties voorleggen." Met als voorlopig hoogtepunt een Schrijnwerk Award.

PLATTEAU RAMEN: ECHT FAMILIEBEDRIJF

Platteau RamenVier broers aan het hoofd van een bedrijf, men komt het zelden tegen. En toch werkt het bij Platteau Ramen uit Dendermonde. Meer zelfs, de firma wist eind 2017 de Schrijnwerk Award in de categorie pvc binnen te rijven, met het project De Gerstjens in Erembodegem.

MAES-CHRISTIAENS INTERIEUR: PERFECTE TANDEM

Maes-Christiaens InterieurLieven Maes en zijn vrouw Damienne Christiaens zitten beide in 'de stiel', zoals dat heet. Lieven is interieurbouwer en Damienne is actief als interieurarchitecte. Ze werken samen en evengoed apart. Het voordeel van onze samenwerking binnen Maes - Christiaens interieur? “Wij voelen elkaar perfect aan."

BOVEN YVO: KWALITEIT GARANDEREN

Boven Yvo: Tom en Wim BovenBoven Yvo is een familiezaak in Beveren die al meer dan veertig jaar actief is in het vervaardigen van aluminium ramen en deuren. Bij Boven Yvo staan stipte afspraken, een volledige uitvoering in eigen beheer en kwaliteit centraal, alsook het persoonlijke contact met de klant. De kwaliteit wordt gewaarborgd door een gemotiveerd team en een uiterst modern machinepark waarin een logische flow voor optimale werkomstandigheden zorgt.

THIELEMANS & CO GELOOFT IN GEAUTOMATISEERDE OPLOSSINGEN

THIELEMANS & COThielemans & Co zet onder het beleid van zaakvoerder Kristof van Doorslaer al jaar en dag volop in op de mogelijkheden van innovatieve CNC-oplossingen. Die gerichte focus zorgde er onder andere voor dat het bedrijf een versnelling hoger kon schakelen en zich, naast het particuliere klantenbestand, nu ook onder de naam van Thielemans Pro tot de schrijnwerker als professionele klant kan richten. Een strategie die duidelijk vruchten afwerpt.

 

ZET UW BEDRIJF IN DE SPOTLIGHTS!

Denkt u al langer: waarom eens niet míjn zaak? Mail ons uw bedrijfs- en contactgegevens en motiveer waarom uw bedrijf in ons vakblad hoort:

  • wat is uw specialisatie?
  • waarom is uw bedrijf zo bijzonder?
  • deed u recente investeringen?
  • welke personeelsvisie houdt u erop na?
  • wat is uw visie op (de evolutie van) uw beroep?
  • ...