naar top
Menu
Logo Print

NESTING VERHOOGT DE EFFICIËNTIE

SCHIER EINDELOZE MOGELIJKHEDEN

Nesting laat toe om meer te halen uit uw grondstoffen; bovendien is het een kostenefficiënte oplossing om een balkentafel te combineren met opdeelzaag en CNC. Maar nesting is, net als alle andere bewerkingsmachines, een hulpmiddel en geen wondermiddel.

 

Nesting zorgt voor materiaal- en tijdwinst

NESTING ZORGT VOOR MATERIAAL- EN TIJDWINST

Klanten willen minder wachttijden en komen met soms zeer specifieke eisen. Machinebouwers reageren op die noden door snellere productiewijzes te ontwikkelen die tegelijk ruimte laten voor diversiteit. Nesting is hier een prima voorbeeld van.

HAAL MEER UIT UW NESTINGMACHINE

NestingmachinesWie de sector van keuken- en kastenbouwers van dichtbij opvolgt, ziet dat nesting momenteel aan een onstuitbare opmars bezig is. Sommigen bestempelen dit als een hype, anderen als het logische gevolg van een wereld waarin men steeds moeilijker aan gekwalificeerd personeel raakt. Hoe het ook zij, net zoals iedere andere productietechniek is nesting geen wondermiddel op zich.

NESTING MAAKT REDUCTIE MACHINEPARK MOGELIJKNESTING MAAKT REDUCTIE MACHINEPARK MOGELIJK

De meest voorkomende nesting-bewerkingen zijn het opdelen en het frezen, het profileren en het uitvlakken van de onderplaat. Maar ook boren en groeven trekken behoren tot de mogelijkheden.