naar top
Menu
Logo Print

CAD/CAM TILT NIVEAU VAN UW BEDRIJF HOGER

Software op maat van uw bedrijftrappen

De verschillende mogelijkheden van CAD/CAM zorgen voor een grote meerwaarde binnen uw bedrijf. Of u nu meubels, trappen, ramen en deuren maakt of actief bent in de houtskeletbouw, het juiste tekenpakket zal het niveau van uw bedrijf hoger tillen.

3 mythes over trappensoftware3 mythes over trappensoftware

Sinds een jaar of vijftien gebruiken vrijwel alle professionele trappenbouwers een tekenpakket. Hiermee kan een geoefende hand in minder dan vijf minuten een trap ontwerpen. Na het plotten van alle productietekeningen kan de schrijnwerker vervolgens onmiddellijk aan de slag in het atelier.

Lees het artikel

CAD/CAM voor ramenbouwers

CAD/CAM voor ramenbouwersDe ramenbouwer bekijkt zijn software in de eerste plaats als een hulpmiddel bij het opmaken van een offerte, bij het bestellen van zijn grondstoffen en bij het opstellen van een uitgekiende productie- en werfplanning.

Lees het artikel

CAD/CAM en houtskeletbouw

CAD/CAM en houtskeletbouwAl sinds begin de jaren 90 van de vorige eeuw zijn er CAD/CAM-pakketten op de markt die specifiek bedoeld zijn voor hout(skelet)bouwers, maar het is pas tijdens het laatste decennium dat deze ten volle naar waarde worden geschat.

Lees het artikel

 

WIDOOCA - B4TEC