naar top
Menu
Logo Print

DE GRENZEN BIJ INTERIEURBOUW ZIJN EINDELOOS

OVERLEG MET DE KLANT BLIJFT CRUCIAAL

InterieurbouwTegenwoordig kan het interieur volledig naar eigen wens en smaak vervaardigd worden. Dat geldt niet alleen op het gebied van kleur, maar ook van vorm, materiaal, textuur enz. Als vakman beschikt u over verschillende technieken om dat allemaal waar te maken, mits u zich die technieken eigen maakt.

ZO KOMT CORPUSMONTAGE TEGEMOET AAN HEDENDAAGSE NODEN

CorpusmontageIn België heerst sinds jaar en dag, zeker wat de corpusmontage betreft, een cultuur van houten deuvels (drevels) en lamellen. Het deuvelen, lijmen en persen is een gekende en betrouwbare techniek, die voor heel wat keukenbouwers tweede natuur is geworden. Maar het is lang niet de enige techniek om corpussen te monteren, en ook niet noodzakelijk de meest aangewezen.

SLIM MET AFVAL DANKZIJ GEÏNTEGREERDE SYSTEMEN

Slim met afval dankzij geïntegreerde afvalsystemenWe besteden steeds meer aandacht aan recyclage en afvalscheiding, maar tegelijk wil niemand de vuilbak nog ruiken of zien. Geïntegreerde afvalsystemen bieden hier een oplossing.

WERKEN MET SOLID SURFACE MATERIAAL VERGT ENIGE ERVARING EN KUNDE

Solid Surface thermoformerenUniek aan Solid Surface is dat het thermoformeerbaar is, wat wil zeggen dat u het plaatmateriaal na verhitting tot elke gewenste vorm kunt brengen. Op die manier ontstaan er organische vormen, naadloze overgangen en vloeiende lijnen, die een potentieel grote meerwaarde bieden aan elk specifiek project. Wat heeft u echter precies nodig om Solid Surface te thermoformeren? En hoe gaat u concreet te werk?