naar top
Menu
Logo Print

Prowood 2018: Visie van Koen Lismont (Lismont R.)

Koen Lismont (Lismont R.) reflecteert over het nieuwe Prowood 2018: "De tijden veranderen en wel zéér snel. De “oudere generatie” zal dit zeker beamen en wellicht terugkijken naar de “goede oude tijd”.

Na drie jaar kunnen we wederom spreken over een nieuwe Prowood beurs. Wat een bezoeker zeker moet doen om zich niet te laten vergalopperen is kennis nemen van de laatste technieken op de beurs. Een aanrader is dan ook om te gaan spreken met de technische mensen die de producten kennen of ze kunnen verwezenlijken en spreken met collega schrijnwerkers, die wellicht dezelfde vragen en problemen hebben. Misschien vind je er helemaal geen nieuwigheden en bevestigt dit dat je de juiste richting genomen hebt en dat je goed en correct geadviseerd werd.

Prowood is dus dé ideale 5-daagse om bij te benen met de toekomst. Niettegenstaande de media regelmatig goede dossiers naar buiten brengt, heeft Prowood het grote voordeel om de nieuwste technieken eens in de praktijk voor te stellen. Kom naar Gent op ontdekkingsreis en vergroot tegelijkertijd je netwerk zodat je klaar staat voor wat morgen te bieden heeft.