naar top
Menu
Logo Print

Prowood 2018: Visie van Tom Vanlommel (TL Supplies)

Tom Vanlommel

Het verschil tussen het internet en de Prowood Beurs is even groot als het verschil tussen Facebook-vrienden en je kleinere échte kring naasten. Op Prowood zie en ervaar je hoe het échte leven is, op wie je kan rekenen. Natuurlijk zijn die media wel leuk en soms entertainend. Maar iedereen heeft bijvoorbeeld op Facebook een uitzonderlijk boeiend en rijk gevuld leven. Het verbloemt de realiteit en feedback wordt zowaar gemodereerd en gefilterd tot wat men wil horen. Daarom kijk ik steeds uit naar de Prowood Beurs. Ik hou van die dynamiek. Ik hou zelfs van de - soms fragiele - collegialiteit tussen de exposanten onderling. Maar bovenal hou ik van die authentieke tweerichtings-communicatie te midden van alle concurrentie. Nergens ben je als klant meer verzekerd van het maken van de juiste match tussen jouw vraag en het aanbod.

Neem plaats in de cockpit en bepaal je reisroute

Jouw bezoek aan Prowood stuurt het aanbod van de toekomst. Fabrikanten sturen niet voor niets hun afgevaardigden naar Gent. België is een uitzonderlijk en toonaangevend land wat houtbewerking betreft! Ze horen dan ook graag uit eerste bron wat de Belgen van hen verwachten. Dus neen, Prowood is geen absurde receptie met walking dinner om onevenwichtige klant-leveranciers relaties in stand te houden. Geen showing off, geen blasé. Je zal zelf moeten langskomen om te ervaren wat Prowood is. Dan kan je je eigen mening vormen, en hoef je de mijne niet noodzakelijk te delen!

En of we zelf een wereldprimeur zullen tonen? Reken maar! En ik hoop dat onze concullega's hetzelfde zullen doen. Dat maakt jouw beursbezoek er alleen boeiender op.