naar top
Menu
Logo Print

CATEGORIE INTERIEURELEMENTEN

beneensBeneens

In opdracht van Belgocontrol verzorgde Beneens de inrichting van het atrium in het torengebouw, Gebouw T. Het doel was een open creatieve co-creatieruimte te realiseren met vier kleinere werkunits. Dit gebeurde binnen een uitzonderlijk korte uitvoeringstermijn van 17 werkdagen on site.

De StoffeerderStoffeerder

Voor een klant in Beirut maakte De Stoffeerder een rond salon van 9 m diameter met een golvende en gebogen rug. De gebogen vorm in drie dimensies zorgde voor een extra uitdaging. Er werd ook nauwkeurig op gelet dat het bloemmotief mooi doorliep in alle kussens en zitelementen.

Gilbert Uitdenhouwen - Houtatelier Meeussengilbert

In het Vlinderpaviljoen van het Provinciaal Domein Arboretum Kalmthout staat een nieuwe ontmoetingsbank, een rustpunt in de natuur. Het kunstproject werd uitgevoerd door Gilbert Uitdenhouwen en Houtatelier Meeussen.

kanzen

Kanzen

Kanzen kreeg de opdracht om de Shou Sugi Ban-techniek, een Japanse brandingtechniek, toe te passen in een gebouw in Koksijde. Daarbij was het belangrijk dat alle lijnen van de lichtarmaturen, poten van de tafels en stijlen van de ramen perfect op elkaar waren uitgelijnd.

MAAKBURO

MAAKBURO

Voor een project in Aalst was MAAKBURO verantwoordelijk voor het ontwerp en de uitvoering van een unieke tafel. De tafel bestaat uit klassiek materiaal, maar heeft een nieuwe vorm, waarbij poten en tafel uit één vlak zijn vervaardigd.

RyckoortRyckoort Interieurmaatwerk

Ryckoort Interieurmaatwerk stond in voor de bureauinrichting van De Ideale Wereld (Canvas). Het bureaumeubilair mocht de ruimte beheersen en moest daarenboven de vele kabels op een elegante manier verbergen. Ergonomie was ook een belangrijke factor.

steenSteen Interieur

De herinrichting van het stadhuis in Kortrijk werd toevertrouwd aan Steen Interieur. Het bedrijf verzorgde de totaalinrichting van de inkom en het publieke gedeelte. Met het oog op klantvriendelijkheid en akoestiek werden techniek en design naadloos geïntegreerd.

Van Wolputtevanstaeyen

Voor de kathedraal van Antwerpen heeft Rudi Van Wolputte een bar annex ontmoetingsruimte ingericht. Belangrijk bij dit project was het behoud van de typische gotische vormen van de kathedraal, zonder de indruk te geven van een ouderwets, stoffig interieur.