naar top
Menu
Logo Print
16/01/2017 - BART DENYS

BEZOEK AAN BATIBOUW WORDT WARE BELEVING

Grootste Belgische bouwvakbeurs wil opnieuw boost geven aan bouwsector

Van donderdag 16 tot en met zondag 26 februari opent Brussels Expo opnieuw de deuren voor de hoogmis van de Belgische bouwsector. Een duizendtal exposanten uit de bouw-, renovatie- en woonsector zullen er naar jaarlijkse gewoonte tien dagen alle paleizen vullen. Ook voor wie professioneel actief is in de bouw, vormt de 58e editie van Batibouw een niet te missen afspraak: elk jaar telt de beurs zo'n 75.000 vakbezoekers, onder wie ook een pak (interieur)architecten.

MEET THE EXPERTS & USE YOUR 5 SENSES

Batibouw kondigt traditioneel de start vaneen nieuw bouwjaar aan, en stelt naar goede gewoonte heel wat nieuwigheden voor. 'Meet The Experts & Use Your 5 Senses' is het hoofdthema en meteen ook de rode draad van Batibouw 2017. Dé grote meerwaarde van de vakbeurs is dat specialisten uit alle sectoren onder één dak aanwezig zijn. De bezoekers kunnen de nieuwste producten en diensten niet alleen zien, maar ook voelen, ruiken, horen en proeven. Op die manier wordt naar de beurs gaan een echte beleving.

Checklists

Naast deze hoeksteen introduceert Batibouw 2017 ook nieuwe thema's. Om bouwers en verbouwers heel wat kopzorgen te besparen, kunnen ze vanaf nu hun bezoek vergemakkelijken met behulp van Checklists. Opgesteld door professionals en opgedeeld per sector, zijn ze een niet te missen leidraad om veilig en voorbereid van start te gaan met een bouw- of renovatieproject.

 

Good deals - good investments

'Good Deals - Good Investments': zo luidt het tweede kersverse thema van Batibouw 2017. Investeren in onroerend goed blijft een aantrekkelijke en betrouwbare belegging met een interessant economisch rendement. Batibouw is dé plaats bij uitstek om zich onder te dompelen in de wereld van vastgoedinvesteringen, of het nu gaat om nieuwbouw- of renovatieprojecten, huizen, appartementen of woonkredieten. Bovendien mogen ook goede saloncondities zeker niet ontbreken tijdens Batibouw.

Good tools - good professionals - good projects

Het derde nieuwe thema is 'Good Tools - Good Professionals - Good Projects'. In Paleis 9 staan gereedschappen in de kijker. Professionalsen particulieren krijgen er de kansom in een beveiligde ruimte de nieuwste tools te ontdekken én te testen. Om de slaagkansen van een bouwproject te verhogen, is naast een goede samenwerking tussen de architect, de aannemer en de bouwheer, een andere driehoeksverhouding cruciaal immers, namelijk die tussen goed gereedschap - goede vakmannen- goed project.

Randprogramma Batibouw 2017

BATIBOUW PRAKTISCH
Waar?
Brussels Expo

Wanneer?
- Professionele dagen:
  • donderdag 16/02: 10 tot 18.30 uur;
  • vrijdag 17/02: 10 tot 21 uur.
- Particuliere dagen:
  • van zaterdag 18/02 t/m zondag 26/02: 10 tot 18.30 uur.
  • nocturne op donderdag 23/02: 10 tot 23 uur.
Toegang?
- Professionals
Gratis op uitnodiging of € 40 (badge geeft toegang tot één van de twee professionele dagen of een grootpublieksdag naar keuze).
- Particulieren:
  • € 12,50 aan de kassa.
  • Tickets online: € 10,50/dag (of € 13/dag met catalogus).
Contact?
info@batibouw.be
www.batibouw.be