28 maart 2018

VAKINFORMATIE OVER HOUT, ALUMINIUM EN PVC

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Haal meer uit uw werkplaats met geautomatiseerde CNC-machines

120pxAls maar meer gaan schrijnwerkers aan de slag met geautomatiseerde oplossingen om hun werkplaats zo optimaal mogelijk te doen functioneren. In dit Online Magazine belichten we voor u enkele CNC-toepassingen, zoals de automatische boorunit en de nestingmachine voor de interieurbouwer. Vervolgens belichtten de zaakvoerders van Platteau Ramen, winnaar van de Schrijnwerk Award 2017 (categorie pvc) voor ons onder andere de mogelijkheden van zijn CNC-machines.
Alvast veel leesplezier!
Kenneth Baert
Bladmanager

NIEUWS UIT DE SECTOR
Vetrotech-Saint-Gobain neemt Lunax over
Waalse houtsector doet het goed
Unizo positief over snuffelstages
"Onze bossen kunnen nooit te veel aandacht krijgen"
Meer nieuws

VOOR U GESPOT…
Hiermee bevestig je snel en nauwkeurig een houten terras
Nieuwe doekzonwering met minimale impact op het gebouwontwerp
Meer innovaties

BOREN EN BESLAG ZETTEN OP DE CNC-MACHINE

Het uitvoeren van boringen en het zetten van beslagelementen op panelen verloopt in een modern atelier meer en meer automatisch. Zeker bij grotere interieurbouwbedrijven duiken tegenwoordig machines op die deze operaties snel, zeszijdig en hyperflexibel kunnen uitvoeren.
Lees het volledige artikel

HAAL MEER UIT UW NESTINGMACHINE (DEEL 1)

De meeste interieurbouwers die zich een nestingmachine aanschaffen, zullen dat in de eerste plaats doen om de investeringskost te beperken.
Je kunt echter nog heel wat meer uit een nestingmachine halen...
Volledig artikel lezen

PLATTEAU RAMEN MIKT OP BEDRIJVEN EN PARTICULIEREN

Vier broers aan het hoofd van een bedrijf, men komt het zelden tegen. En toch werkt het bij Platteau Ramen. Meer zelfs, de firma wist eind vorig jaar de Schrijnwerk Award 2017 in de categorie pvc binnen te rijven, met het project De Gerstjens in Erembodegem.
Volledig artikel lezen

UNIEK KENNIS- EN NETWERKEVENT 'GEVENTILEERDE GEVELS'

De gevel bepaalt in grote mate het aanzicht en het karakter van een gebouw. Binnen de gevelbouw wint het geventileerde gevelconcept duidelijk aan belang, en dit zowel voor nieuwbouw als renovatie in de woning- én projectbouw.
Volledig artikel lezen

VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN WORDEN BEWUST MASSAAL GENEGEERD

41% van de medewerkers op de werkvloer in de fabriek, de werkplaats of op een buitenlocatie geeft aan zich niet altijd aan de veiligheidsregels te houden. 35% geeft zelfs toe de veiligheidsvoorschriften weleens bewust te hebben genegeerd.
Lees meer

SCHÜCO DEELT IN DE PRIJZEN OP MIPIM-AWARDS

Het Antwerpse Havenhuis heeft een MIPIM-Award gewonnen. Tijdens de vastgoedbeurs met dezelfde naam kreeg het befaamde ontwerp de Award voor Best Refurbished Building, het best gerenoveerde gebouw.
Lees meer

BOUWUNIE TEVREDEN MET EERLIJKERE EUROPESE ARBEIDSMARKT

Gedetacheerde werknemers moeten evenveel loon en premies krijgen als hun niet-gedetacheerde, lokale collega's. En een detachering mag maximaal 12 maanden duren, eventueel verlengbaar met zes maanden.
Lees meer

BEVESTIG UW TERRAS MET HAPAX

160px;VIDEOHapax biedt met de onzichtbare Fixing Pro en de zichtbare D-Pro oplossingen voor het bevestigen van uw houten terras. Dat wordt aangevuld met een rijk assortiment aan ecologische schroeffundamenten, wiggen voor nauwkeurige plaatsing en een divers scala aan gereedschappen zoals de G-Deck, de Tool en nog veel meer.
Video

http://schrijnwerk.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Haal meer uit uw werkplaats met geautomatiseerde CNC-machines

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be