11 april 2018

VAKINFORMATIE OVER HOUT, ALUMINIUM EN PVC

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Neemt u ook deel aan onze Schrijnwerk Awards 2018?

120pxHet officiële startschot is gegeven voor de inschrijvingen van de Schrijnwerk Awards 2018! Beschikt u ook over een bijzonder project die u graag met collega's in de kijker wil zetten? Schrijf u dan zeker in! Daarnaast kan u in dit Online Magazine ook terecht voor het tweede deel van ons artikel over de nestingmachine en stellen wij u met plezier het tandem voor binnen Maes-Christiaens interieur! Ten slotte prikkelen wij u met een interessante case en spreker voor de volgende BuildUp op 31 mei 2018. Zorg dat u er bij bent!
Alvast veel leesplezier!
Kenneth Baert
Bladmanager

NEEM DEEL AAN DE VEERTIENDE EDITIE VAN ONZE SCHRIJNWERK AWARDS

Elk jaar dingen zo'n vijftig bedrijven (schrijnwerkers, interieurbouwers, ramenconstructeurs, gevelbouwers, parketplaatsers, scholen...) mee naar een prestigieuze Schrijnwerk Award. Wordt u dit jaar een van die deelnemers?
Volledig artikel lezen

MAES-CHRISTIAENS INTERIEUR: DE PERFECTE TANDEM

Lieven Maes en zijn vrouw Damienne Christiaens zitten beide in 'de stiel', zoals dat heet. Lieven is interieurbouwer en Damienne is actief als interieurarchitecte. In dit artikel lichten wij hun unieke samenwerking uit!
Volledig artikel lezen

HAAL MEER UIT UW NESTINGMACHINE (DEEL 2)

In dit artikel gaan we verder op het eerste deel van het vorige Online Magazine. We bestuderen hier de verschillende strategieën om via automatisatie meer uit uw nestingmachine te halen.
Volledig artikel lezen

CASE BUILDUP: NIEUW ZWEMBAD KRIJGT GEVENTILEERDE GEVEL

Voorjaar 2018 wordt de laatste hand gelegd aan het nieuwbouw Gemeentelijk Zwembad te Zwevegem. Het ontwerp van architecten- en ingenieursbureau Artabel, gespecialiseerd in sport en recreatie, wordt uitgevoerd door THV Vanhout - ACH Build.
Volledig artikel lezen

SPREKER BUILDUP: IS UW GEVENTILEERDE GEVEL WATERDICHT?

Bij geventileerde gevels met open voegen bestaat het risico dat er water in de spouw terechtkomt. In combinatie met soms complexe ankersystemen die de isolatie doorboren kan men zich terecht de vraag stellen of er een risico is op regendoorslag.
Volledig artikel lezen

PEFC PUBLICEERT VIJFDE GIDS PEFC-BEDRIJVEN

PEFC heeft de vijfde editie van zijn 'Gids van PEFC-gecerticifeerde bedrijven' gepubliceerd. Die bundelt de gegevens van zo'n 500 Belgische bedrijven, die hout- en/of papierproducten met het PEFC-label maken en verkopen.
Lees meer

FSC ORGANISEERT TWEEDE FSC PROJECT AWARDS

FSC België organiseert voor de tweede keer de FSC Project Awards. Na de succesvolle editie van 2015, met zo'n 40 deelnemende projecten, komt er een tweede editie in 2018.
Lees meer

PEDEO ONTWIKKELT MET REYNAERS ALUMINIUM NIEUW SCHUIFRAAM

Pedeo Hogedrukgieterij heeft samen met Reynaers Aluminium onderdelen van Hi-Finity, een nieuw type schuifraam, ontworpen.
Lees meer

SCHADEREGELING IS VAN ESSENTIEEL BELANG VOOR BRV

De Vlaamse regering werkt al geruime tijd aan de voorbereiding van haar Beleidsplan Ruimte Vlaanderen (BRV). Enerzijds ruimte vrijwaren en anderzijds inzetten op kwaliteitsvolle verdichting lijken de krijtlijnen te vormen.
Lees meer

CONJUNCTUUR IN DE BELGISCHE HOUTINDUSTRIE

De Belgische houtverwerkende industrie kende een goed jaar. De omzet steeg in 2017 met 7% tot ruim 3 miljard euro. Aangezien de afzetprijzen met 2,8% stegen, namen de activiteiten toe in volume met zo'n 4%.
Lees meer

http://schrijnwerk.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Neemt u ook deel aan onze Schrijnwerk Awards 2018?

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be