27 april 2018

VAKINFORMATIE OVER HOUT, ALUMINIUM EN PVC

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxBuitenzonwering geeft je meer comfort en bescherming
Doekzonweringen worden gebruikt als gevelelement, zowel vanuit esthetisch als functioneel oogpunt. Je weert er niet enkel de zon en warmte mee, maar creëert tegelijk ook privacy en houdt vaak ook storende geluiden buiten. In dit Online Magazine onderscheiden we daarom enkele trends in de buitenzonwering. Daarnaast pakken we ook uit met de mogelijkheden van pvc, de aankondiging van de Schrijnwerk Awards, BuildUp en zoveel meer.
Alvast veel leesplezier!
Kenneth Baert
Bladmanager

MEER COMFORT EN BESCHERMING MET BUITENZONWERING

De Belg is steeds meer op zoek naar wooncomfort. Zo wil hij zo veel mogelijk licht in het huis brengen, zonder de bijhorende warmte. Hij wil zijn tijd ook meer buiten brengen in alle comfort.
Volledig artikel lezen

HET TIJDLOZE KARAKTER VAN PVC

Pvc is al langer niet meer het oubollige materiaal van weleer, integendeel. Met pvc is heel wat mogelijk, onafhankelijk of men een klassiek of eigentijds ontwerp wil.
Volledig artikel lezen

THEMA-AVOND ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN

De Federatie Aluminium Constructeurs (FAC) organiseert een thema-avond over 'Onderhoud, herstellingen en preventieve maatregelen voor aluminium schrijnwerk'. Tijdens de avond komen verschillende aandachtspunten aan bod, zoals oppervlaktebehandelingen, onderhoud en herstelling van het glas en het hang- en sluitwerk.
Lees meer

RENSON VALT INTERNATIONAAL DRIEMAAL IN DE PRIJZEN

Renson heeft op de Red Dot Awards drie prijzen gewonnen voor zijn Linarte Design gevelbekleding, Panovista Max doekzonwering en de applicatie voor de Healthbox 3.0 ventilatie-unit.
Lees meer

NOMINATIES FIBRES D'OR BEKEND

De genomineerden voor de eerste 'Fibres d'Or' zijn gekend. Deze awards worden georganiseerd door het Office Economique Wallon du Bois (het Waals Economisch Bureau voor Hout).
Lees meer

VEERTIENDE EDITIE PRESTIGIEUZE WEDSTRIJD

Elk jaar dingen zo'n vijftig bedrijven (schrijnwerkers, interieurbouwers, ramenconstructeurs, gevelbouwers, parketplaatsers, scholen...) mee naar een prestigieuze Schrijnwerk Award.
Volledig artikel lezen

UNIEK KENNIS- EN NETWERKEVENT 'GEVENTILEERDE GEVELS'

De gevel bepaalt in grote mate het aanzicht en het karakter van een gebouw. Binnen de gevelbouw wint het geventileerde gevelconcept duidelijk aan belang, en dit zowel voor nieuwbouw als renovatie in de woning- én projectbouw.
Volledig artikel lezen

SCHADE AAN GEVENTILEERDE GEVELS?

Prof. em. ir. arch. Robert De Lathouwer zal tijdens het kennis- en netwerkevent BuildUp (do. 31 mei 2018 in 3Square te Zwijnaarde) stilstaan bij de mogelijke juridische complicaties en geschillen die zich manifesteren binnen het thema van “geventileerde gevels".
Volledig artikel lezen

HOE BRANDVERSPREIDING BIJ GEVENTILEERDE GEVELS INDIJKEN?

De voorbije jaren zijn er enkele belangrijke gevelbranden ontstaan, waarbij de brand zich via de luchtspouw van een geventileerde gevel kon voortplanten. De werkgroep 'Gevels' buigt zich momenteel over een verstrenging van de huidige eisen inzake brandveiligheid.
Volledig artikel lezen

HET BELANG VAN EEN GOEDE WERKTIJDREGISTRATIE

Bij een verkoop wordt er een schatting gemaakt van materialen en uren. Er wordt een factor voor risico en winst aan toegevoegd. Met deze gegevens wordt de planning opgemaakt.
Lees meer

WIN EEN SHOP DESIGN AWARD!

Heeft u geïnvesteerd in een nieuwe of vernieuwde winkel, aarzel dan niet en laat dit project beoordelen door een onafhankelijke jury met gerenommeerde retail- en interieurspecialisten.
Volledig artikel lezen

SIKKENS SPONSOR VAN DE DECORATIE AWARDS 2018!

Ook Sikkens is sponsor geworden van de Decoratie Awards 2018, het event dat het vakmanschap van de Belgische schilder- en decoratiesector in de kijker zet. Sikkens pronkt nu samen met Boss Paints en Moduleo op alle communicatie aangaande de Decoratie Awards 2018 en zet als sponsor mee zijn schouders onder een concept dat de schilders- en decoratiesector onder de aandacht brengt.
Lees meer

DIT MODULAIRE SYSTEEM IS NU OOK BESCHIKBAAR VOOR ALUMINIUM

160pxNa uitvoeringen in hout, hout-aluminium en kunststof is dit modulaire systeem nu ook verkrijgbaar in een variant voor aluminium systemen. Nu kan men kiezen tussen de PS 200 comfort ALU, PSK 160 comfort ALU en PSK 200-Z comfort ALU, met behulp van nog zwaardere vleugels dan voorheen.
Lees meer

http://schrijnwerk.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen


Buitenzonwering geeft je meer comfort en bescherming

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be