9 mei 2018

VAKINFORMATIE OVER HOUT, ALUMINIUM EN PVC

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxCAD/CAM tilt niveau van uw bedrijf hoger
Bij het in gebruik stellen van een CAD/CAM-systeem merken tal van schrijnwerkers een duidelijke verschuiving van hun productieproces. De manier van ontwerpen volgens dit tekenpakket en de winsten die dit systeem voor uw atelier kunnen genereren worden in dit Online Magazine dan ook eens in de verf gezet. In deze editie kan u echter ook terecht voor een online veiling van Schrijnwerkerij Liondeer, de mogelijkheden van houtskeletbouw bij Bouwunie …
Alvast veel leesplezier!
Kenneth Baert
Bladmanager

Relevant nieuws voor u gekozen
Eindelijk: de bouwbarometer staat op zonnig
Een fantasierijk gebruik van gebouwentechnologie in London
De interessante mogelijkheden van houtskeletbouw
Meer nieuws

DOSSIER: CAD/CAM tilt niveau van uw bedrijf hoger

De verschillende mogelijkheden van CAD/CAM zorgen voor een grote meerwaarde binnen uw bedrijf. Of u nu meubels, trappen, ramen en deuren maakt of actief bent in de houtskeletbouw, het juiste tekenpakket zal het niveau van uw bedrijf hoger tillen.
Volledig artikel lezen

LEES OOK
3 mythes over trappensoftware
CAD/CAM voor houtskeletbouw

ONLINE VEILING SCHRIJNWERKERIJ LIONDEER

Troostwijk Veilingen heeft een veiling geopend naar aanleiding van het failliet van Schrijnwerkerij Liondeer uit Herk-de-Stad. Daarbij zitten diverse houtbewerkings-machines zoals een CNC bewerkingscentrum Routech uit 2015, een CNC boor/freesmachine van Morbidelli en diverse vacuüm/platenpersen.
Lees meer

UNIEK KENNIS- EN NETWERKEVENT 'GEVENTILEERDE GEVELS'

De gevel bepaalt in grote mate het aanzicht en het karakter van een gebouw. Binnen de gevelbouw wint het geventileerde gevelconcept duidelijk aan belang, en dit zowel voor nieuwbouw als renovatie in de woning- én projectbouw.
Volledig artikel lezen

WAT BRENGT DE TOEKOMST IN DE GEVELTECHNOLOGIE?

Ir. Arch. Maaike Berckmoes (Principe Façade Engineering, VK Group) verwierf in binnen- en buitenland tonnen ervaring in gevelontwerp. Op BuildUp spreekt zij over innovaties in de geveltechnologie en toont zij diverse geïntegreerde geveloplossingen.
Volledig artikel lezen

SIKKENS SPONSOR VAN DE DECORATIE AWARDS 2018!

Ook Sikkens is sponsor geworden van de Decoratie Awards 2018, het event dat het vakmanschap van de Belgische schilder- en decoratiesector in de kijker zet. Sikkens pronkt nu samen met Boss Paints en Moduleo op alle communicatie aangaande de Decoratie Awards 2018 en zet als sponsor mee zijn schouders onder een concept dat de schilders- en decoratiesector onder de aandacht brengt.
Lees meer

VEERTIENDE EDITIE PRESTIGIEUZE SCHRIJNWERK AWARDS!

Elk jaar dingen zo'n vijftig bedrijven (schrijnwerkers, interieurbouwers, ramenconstructeurs, gevelbouwers, parketplaatsers, scholen...) mee naar een prestigieuze Schrijnwerk Award.
Volledig artikel lezen

MINIMALISTISCH HI-MACS®-HUIS LEEFT MEE MET NATUUR

De Frans-Koreaanse architect Woojin Lim heeft zijn droom om in zijn thuisland, Zuid-Korea, een huis te bouwen in symbiose met de omgeving en natuur, verwezenlijkt.
Lees meer

http://schrijnwerk.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

CAD/CAM tilt niveau van uw bedrijf hoger

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be