24 mei 2018

VAKINFORMATIE OVER HOUT, ALUMINIUM EN PVC

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxWaarom u BuildUp niet mag missen
Hoe kunnen gevelpanelen duurzaam verlijmd worden? Welke isolatie is geschikt voor toepassing in een brandveilige gevel? Hoe moet een dakrand aansluiten op een geventileerde gevel? En welke aansprakelijkheid heeft u bij eventuele schade? Op deze en vele andere vragen krijgt u een antwoord tijdens BuildUp, het unieke kennis- en netwerkevent waar tal van specialisten rond de gevelbouw samen komen en er hun nieuwste technieken aan de vakman voorstellen.
Mis deze kans om voorsprong te nemen niet en schrijf u vandaag nog in want de plaatsen zijn beperkt!

Kenneth Baert
Bladmanager

Relevant nieuws uit de sector
Goed nieuws: aantal arbeidsongevallen in de bouw blijft dalen
Wie zijn de #Bouwmakkers?
Laat je inspireren voor houtschakelbouw
Meer nieuws

BUILDUP: uniek kennis- en netwerkevent 'geventileerde gevels'

De gevel bepaalt in grote mate het aanzicht en het karakter van een gebouw. Binnen de gevelbouw wint het geventileerde gevelconcept duidelijk aan belang, en dit zowel voor nieuwbouw als renovatie in de woning- én projectbouw.
Volledig artikel lezen

BUILDUP: wat brengt de toekomst in de geveltechnologie?

Ir. Arch. Maaike Berckmoes (Principe Façade Engineering, VK Group) verwierf in binnen- en buitenland tonnen ervaring in gevelontwerp. Op BuildUp spreekt zij over innovaties in de geveltechnologie en toont zij diverse geïntegreerde geveloplossingen.
Volledig artikel lezen

BUILDUP: is uw geventileerde gevel waterdicht?

Bij geventileerde gevels met open voegen bestaat het risico dat er water in de spouw terechtkomt. In combinatie met soms complexe ankersystemen die de isolatie doorboren kan men zich terecht de vraag stellen of er een risico is op regendoorslag.
Volledig artikel lezen

BUILDUP: aluminium gevelbekleding als eyecatcher

Architecte Charlotte Willaert (zaakvoerster van Ai&M - Architecture, interior & More) integreerde in deze nieuwbouw woning te Meise een esthetische aluminium gevelbekleding waarmee een deel van de zijgevel en een geïntegreerde deur wordt bekleed.
Volledig artikel lezen

DIGITALE REVOLUTIE BIJ DE BEREKENING EN DE PRODUCTIE VAN GEBOUWAFSLUITINGEN

160pxDe Belgische softwareontwikkelaar Ramasoft, de bedenker van Easywin en Ramasoft.net, softwarepakketten voor de configuratie en productie van ramen en deuren, heeft eind 2017 een derde van zijn kapitaal vrijgemaakt voor een aandeel van de Franse groep Elcia, die bekendstaat om haar gespecialiseerde berekeningssoftwaresuite en haar ERP Diapason.
Volledig artikel lezen

DE KRACHT VAN PERSONALISATIE IN JE CALCULATIEPAKKET

Elk calculatiepakket kan maten berekenen en onderdelen kiezen in functie van de kenmerken van het product: het type, de breedte, de hoogte, de diepte, het gewicht en dergelijke.
Lees meer

DOE MEE AAN ONZE GROTE LEZERSENQUÊTE EN WIN EEN EXCLUSIEVE CHOCOLADEBOX

Door de vragenlijst in te vullen, helpt u ons de inhoud en het media-aanbod in de toekomst nog beter af te stemmen op uw behoeften. Doe dit voor 29 juni en maak ook kans op een exclusieve smaakbox.
Klik hier om deel te nemen

Schrijf u in voor de SCHRIJNWERK AWARDS

Elk jaar dingen zo'n vijftig bedrijven (schrijnwerkers, interieurbouwers, ramenconstructeurs, gevelbouwers, parketplaatsers, scholen...) mee naar een prestigieuze Schrijnwerk Award.
Volledig artikel lezen

http://schrijnwerk.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Waarom u BuildUp niet mag missen

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be