6 juni 2018

VAKINFORMATIE OVER HOUT, ALUMINIUM EN PVC

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxKoudebruggen vermijden dankzij volledige isolatieschil

Belangrijk voor het isoleren van een gebouw is het vermijden van koudebruggen. De kans daarop is vooral groot bij aansluitingen tussen verschillende bouwelementen zoals het dak en een muur of een schouw. In het geval van daken blijken de sarkingdaken hiervoor een goede oplossing te bieden. U leest er in dit Online Magazine alles over! Vergeet zeker ook niet u aan te melden voor onze veertiende Schrijnwerk Awards en geef ook uw mening over de kwaliteit van ons media-aanbod via onze lezersenquête!

Kenneth Baert
Bladmanager

SARKINGDAK, OF TOCH KLASSIEK ISOLEREN?

Via het dak gaat veel warmte uit een huis verloren, mogelijk wel tot 25% volgens het WTCB, terwijl de energiefacturen maar blijven stijgen. Een goede dak­isolatie kan dus flink renderen.
Volledig artikel lezen


LEES OOK
Hoe zit de isolatieopbouw ineen?
Soorten isolatiematerialen

DOE MEE AAN ONZE GROTE LEZERSENQUÊTE EN WIN EEN EXCLUSIEVE CHOCOLADEBOX

Door de vragenlijst in te vullen, helpt u ons de inhoud en het media-aanbod in de toekomst nog beter af te stemmen op uw behoeften. Doe dit voor 29 juni en maak ook kans op een exclusieve smaakbox.
Klik hier om deel te nemen

DOE MEE AAN DE SCHRIJNWERK AWARDS

Elk jaar dingen zo'n vijftig bedrijven (schrijnwerkers, interieurbouwers, ramenconstructeurs, gevelbouwers, parketplaatsers, scholen...) mee naar een prestigieuze Schrijnwerk Award.
Volledig artikel lezen

Bent u al GDPR-proof?

Op 25 mei ging de General Data Protection Regulation (GDPR) officieel van start, oftewel de Algemene Verordening van Gegevensbescherming (AVG). Het pijnlijkste punt van deze regelgeving is dat niet enkel bedrijven die gevoelige en persoonlijke data bijhouden en gebruiken worden berispt, maar ook kleine bedrijven.
Lees meer

INHULDIGING DECEUNINCK ZONNEPANELENPARK DOOR MINISTER TOMMELEIN

Op donderdag 24 mei 2018 heeft viceminister-president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister van Begroting, Financiën en Energie Bart Tommelein het gloednieuwe zonnepanelenpark op het hoofdkwartier van Deceuninck Group in Hooglede-Gits ingehuldigd.
Lees meer

MJØSTÅRNET WORDT HET HOOGSTE HOUTEN GEBOUW TER WERELD

Als het Mjøstårnet-gebouw voltooid zal zijn in 2019, wordt het Noorse gebouw met zijn 81 m en 18 verdiepingen het hoogste houten gebouw ter wereld. Maar dat het gebouw ook nog eens goede punten haalt inzake brandveiligheid, gooit pas echt hoge ogen.
Lees meer

EERSTE BIOBASED COATINGS VOOR HOUTAFWERKING

Binnen de houtverwerkende industrie is er een sterk groeiend bewustzijn naar producten die minder belastend zijn voor mens en milieu. Daarnaast blijft de wetgevende macht niet achter met een groeiende druk vanuit die hoek.
Lees meer

SHINEON™ HOUDT RAMEN SCHOON

160pxVensterglas wordt dagelijks blootgesteld aan weers- en milieu-invloeden, wat corrosie en vervuiling van het vensterglas veroorzaakt. Vaak is het vervelend of moeilijk om die vervuiling weg te krijgen, zeker op moeilijk te bereiken hoogtes. Zelfreinigend glas bestaat al, maar Renotech introduceert nu ShineOn™!
Volledig artikel lezen

SPAAR PUNTEN MET VELUX CLUB

160pxPlaats VELUX dakvensters en rolluiken en trakteer uzelf! Met VELUX Club, als professionele plaatser, kan u vanaf nu punten sparen voor elk VELUX dakvenster, platdakvenster en rolluik dat u plaatst.
Lees meer

http://schrijnwerk.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Koudebruggen vermijden dankzij volledige isolatieschil

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be