20 juni 2018

VAKINFORMATIE OVER HOUT, ALUMINIUM EN PVC

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxHoutbouw in België sector met zin voor innovatie
De sector van de houtbouw is reeds lang van groot belang voor ons land en diens impact mag dan ook niet onderschat worden. In dit Online Magazine gaan we daar wat dieper op in. We roepen bovendien ook graag nogmaals op om onze lezersenquête in te vullen en nu uw deelname voor de Schrijnwerk Awards te bevestigen! Ontdek ook samen met ons de winnaars van de Vlaamse Houtproef, de nieuwe top van Bouwunie en de Limutatiezaak.
Kenneth Baert
Bladmanager

DOSSIER: HOUTBOUW IN BELGIE

De impact van de sector van de houtbouw mag niet onderschat worden. Het vormt namelijk een belangrijke component voor een gebouw, onder andere vanwege zijn isolerende eigenschappen.
Volledig artikel lezen


LEES OOK
Hoe vermijd je koudebruggen?
Waarom luchtdichtheid geen bijzaak mag zijn

DOE MEE AAN ONZE GROTE LEZERSENQUÊTE EN WIN EEN EXCLUSIEVE CHOCOLADEBOX

Door de vragenlijst in te vullen, helpt u ons de inhoud en het media-aanbod in de toekomst nog beter af te stemmen op uw behoeften. Doe dit voor 29 juni en maak ook kans op een exclusieve smaakbox.
Klik hier om deel te nemen

SCHRIJF IN EN MAAK KANS OP EEN PRESTIGIEUZE SCHRIJNWERK AWARD

Elk jaar dingen zo'n vijftig bedrijven (schrijnwerkers, interieurbouwers, ramen­constructeurs, gevelbouwers, parketplaatsers, scholen...) mee naar een prestigieuze Schrijnwerk Award.
Volledig artikel lezen

OSTERMANN SPONSOR VAN DE SCHRIJNWERK AWARDS 2018!

Ostermann is sponsor geworden van de Schrijnwerk Awards 2018, het event dat het vakmanschap van de Belgische schrijnwerksector in de kijker zet. Ostermann pronkt nu op alle communicatie aangaande de Schrijnwerk Awards 2018.
Lees meer

LEITZ SPONSOR VAN DE SCHRIJNWERK AWARDS 2018!

Ook Leitz is sponsor geworden van de Schrijnwerk Awards 2018. Leitz pronkt nu samen met Ostermann op alle communicatie aangaande de Schrijnwerk Awards 2018 en zet als sponsor mee zijn schouders onder een concept dat de schrijnwerksector onder de aandacht brengt en unieke projecten binnen de sector in de bloemetjes zet.
Lees meer

DIT IS VANAF NU HET GROOTSTE ONLINE VEILINGPLATFORM VAN EUROPA

“We bundelen technologie, veilingexpertise en marktkennis. Onze kopers vinden nu nog meer interessante items. En onze verkopers bereiken in één klap een nog groter internationaal koperspubliek", vertellen Ghislaine Duijmelings van Troostwijk en Herberth Samsom van Auctio.
Lees meer

WINNAARS DE VLAAMSE HOUTPROEF BEKEND

De winnaars van De Vlaamse Houtproef 2018 zijn bekend. Mathias Nuyts (Onze-Lieve-Vrouw-Waver), Kylian Gaupin (Eeklo) en Siem Theelen (Roermond, Nederland) leverden het beste ontwerp af.
Lees meer

SNOKX EN BEWEL IN DE LIMUTATIEZAAK

Maatwerkbedrijf Bewel en de firma Snokx bundelen de krachten voor een bijzonder project. Onder de naam De Limutatiezaak en met de steun van Provincie Limburg en VLAIO is het de bedoeling om een volwaardig merk uit te bouwen.
Lees meer

WISSEL AAN TOP VAN BOUWUNIE

De Raad van Bestuur van Bouwunie heeft beslist om Jean-Pierre Waeytens, huidig secretaris-generaal van Bouwunie, en Bart Verstraete, nu directeur marketing van Bouwunie, voor te dragen om vanaf 16 augustus de fakkel over te nemen van huidig gedelegeerd bestuurder Hilde Masschelein die op eigen vraag een carrièreswitch maakt.
Lees meer

PAPIERLOZE WERKVLOERAANSTURING EN -OPVOLGING

In de werkplaats van een schrijnwerkerij komen drie elementen samen: mensen, middelen en de flow. In veel werkplaatsen worden werkbestanden rechtstreeks naar de machines gestuurd en krijgen werknemers hun opdrachten op papier om hiermee aan de slag te gaan.
Lees meer

KFV ANTI-PANIEKOPLOSSINGEN VOOR METALEN ELEMENTEN: NU OOK TOT 3 M HOOGTE

160pxKFV biedt voor metalen elementen nu ook een oplossing voor 1- en 2-vleugelige deuren, tot 3 m hoogte, zonder het gebruik van speciale framedelen. Dat kan dankzij nieuwe maatvarianten en verlengingen.
Lees meer

http://schrijnwerk.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Houtbouw in België sector met zin voor innovatie

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be