4 juli 2018

VAKINFORMATIE OVER HOUT, ALUMINIUM EN PVC

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxUnieke kans om een Schrijnwerk Award te verzilveren!
Uw project is goud waard, of in dit geval toch op zijn minst een felbegeerde Schrijnwerk Award! In dit Online Magazine roepen wij u dan ook graag opnieuw op om uw kans te grijpen. Andere gelukkige winnaars gingen u al voor! Maak bovendien ook kennis met onze sponsors, ontdek de nieuwe top bij Bouwunie en lees alles over de talloze mogelijkheden van aluminium. Vergeet ten slotte ook niet een kijkje te nemen naar het project van de studenten Bouw van de Thomas More hogeschool.
Veel leesplezier!
Kenneth Baert
Bladmanager

DOE MEE AAN DE SCHRIJNWERK AWARDS… EN WIN!

Elk jaar dingen zo'n vijftig bedrijven (schrijnwerkers, interieurbouwers, ramenconstructeurs, gevelbouwers, parketplaatsers, scholen...) mee naar een prestigieuze Schrijnwerk Award.
Volledig artikel lezen

KAWNEER SPONSOR VAN DE SCHRIJNWERK AWARDS 2018!

Ook Kawneer is sponsor geworden van de Schrijnwerk Awards 2018, het event dat het vakmanschap van de Belgische schrijnwerksector in de kijker zet.
Lees meer

VLECAD SPONSOR VAN DE SCHRIJNWERK AWARDS 2018!

Ook Vlecad is sponsor geworden van de Schrijnwerk Awards 2018. Vlecad zet zo als sponsor mee zijn schouders onder een concept dat de schrijnwerksector onder de aandacht brengt en unieke projecten binnen de sector in de bloemetjes zet.
Lees meer

RECTAVIT SPONSOR VAN DE SCHRIJNWERK AWARDS 2018!

Ten slotte pronkt ook Rectavit nu samen met Ostermann, Vlecad, Leitz en Kawneer op alle communicatie aangaande de Schrijnwerk Awards 2018.
Lees meer

ALLES IS MOGELIJK MET ALUMINIUM

Wie werkt met aluminium, staat voor een waaier aan mogelijkheden. Het metaal kent tal van voordelen op gebied van gewicht, sterkte en esthetiek. Aluminium wordt dan ook graag gebruikt in tal van toepassingen.
Ontdek ze hier

WIN EEN SHOP DESIGN AWARD!

Heeft u geïnvesteerd in een nieuwe of vernieuwde winkel, aarzel dan niet en laat dit project beoordelen door een onafhankelijke jury met gerenommeerde retail- en interieurspecialisten.
Volledig artikel lezen

RENSON LANCEERT ONLINE 'SCREEN SELECTOR'

Renson heeft het zijn klanten gemakkelijker gemaakt om de juiste doekzonwering te vinden. Via de online tool Screen Selector kunnen bezoekers in enkele muisklikken te weten komen welke doekzonwering geschikt is voor hun situatie.
Lees meer

BOUWUNIE KRIJGT NIEUWE TOP VANAF 16 AUGUSTUS

De Algemene Vergadering van Bouwunie heeft Jean-Pierre Waeytens (47) benoemd tot gedelegeerd bestuurder en Bart Verstraete (45) tot secretaris-generaal van Bouwunie.
Lees meer

HERAKLITH HERSTRUCTUREERT

Knauf Insulation bv kondigt een herstructurering aan van haar Heraklith houtwolbusiness in Nederland aan. Concreet wordt de houtwolfabriek in Oosterhout omgevormd tot een centrale vooraadhub voor de verkoop van houtwolpanelen in de Benelux, het VK en het Midden-Oosten.
Lees meer

STUDENTEN VERWEZENLIJKEN ORIGINEEL PROJECT

Studenten Bouw van de Thomas More hogeschool kregen dit voorjaar een uniek project voorgeschoteld: tweedejaarsstudenten moesten in kleine groepen een project uitdenken, tekenen en uitrekenen, om in de volgende fase de bouw ervan te coördineren.
Lees meer

http://schrijnwerk.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Unieke kans om een Schrijnwerk Award te verzilveren!

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be